Bizarr történet: a bajai gyámügyi hivatal a kalocsai rendőrkapitányság munkatársai kíséretében vette el a családtól a 4 hónapos babát.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
És hogyan járhatna iskolába? Például? Hiába. A hülyeségnek nincs határa!
namihami
Biztos Fidesz-szavazó! A Nagymagyar-Őshaza gyermeke. Lélekben még a kipcsák rónák végtelenjét járja, családostól. Talán már a pirospötty is kezd körvonalazódni.
Az, hogy a szülők hülyék? Hát istenem, fogós születésik volt. De nincsenek ennek a nőnek/férfinak szülei? A kicsinek nagyszülei? Se védőoltás, se orvosi/gondozónői ellátást nem kap és nem fog kapni? Hogyan fog közösségbe menni? A bölcsi/ovi/suli nemhogy be nem engedi, de a kaput is becsukja a kicsi előtt (a hülye szülei miatt).
vacsi
Nem vitás, hogy a család bolond! És a legjobban ők lennének felháborodva, ha az esetleg megbetegedett gyereküket nem látnák el kórházban, mert jogilag - nem is létezik! Mellesleg, egy nem létező gyereket az utcára sem vihetnek ki!
Nessy
Nem kórházban született a kicsi? Ott rögtön anyakönyvezik.
namihami
@vacsi: A gyerekért kár. Azzal pedig mindenki jobban járna, ha a szülők nem mennének utcára.
A legkisebb orvosi vagy egyéb beavatkozás költségeit szigorúan behajtanám rajtuk.
vacsi
@namihami: Igen, ilyenkor a gyerek az áldozat! Ott volt az a fényevő (pontosabban a gyereküket fényevésre kényszerítő) házaspár, a nagyszülőkkel egyetemben. Még a büntetésüket is csökkentették - csak tudnám, miért! Megöltek egy jobb sorsra érdemes kisbabát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.