Utolsó alkalommal készített élő videót Schobert Norbi a szülés utáni túlsúlyukat megtartó nőkkel kapcsolatban – vette észre az Index.

Norbi azt mondta:

Nagyon sokan azt várják tőlem, hogy kérjek bocsánatot, "ennek eljött az ideje".

A stílusa miatt tényleg bocsánatot is kért, de a mondandó tartalma, "az elvek" miatt nem fog. Ragaszkodik ahhoz a kijelentéséhez, hogy a szülés után a nőknek nem lenne szabad túlsúllyal élni a házasságban, de hozzátette, hogy ez nem érvényes mindenkire.

Elmagyarázta, mi az a BMI, és ahhoz kellene igazodnia egy átlagember testtömegének.

Norbi szerint ha a felesége hízna meg, őt is elküldené edzeni, és bár kitartana mellette, biztos, hogy nem kívánná annyira.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Borsó
Késő, seggfejkém, késő. Ezek a nők már akkor sem fognak venni a szarjaidból, ha térden csúszva ismered be, hogy seggfej vagy. A gyereked anyját pedig ne baszhatóság alapján értékeld sokra, vagy kevésre, világ hülyéje.
Yoda69
Na akkor megnyugodtam. Megyek beszedem a napi updatemet.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Réka meg a lófejével küzd. Persze a sarokból is kiharapná a pókot.
Málna
Semmi baj nem volt a stílusával, sem a mondanivalójával. Ahogy ő mondta, ha csak tíz nőre sikerült hatnia, már megérte. A többiek meg hülyítsék csak tovább magukat.
vacsi
@Málna: Nem hiszem, hogy bárkire is hatott volna: ennek hatására nyilván senki sem kezd vad fogyásba! Az meg, hogy kinek milyen a házassága, sok mindentől függ: először is attól, hogy kit választott párjának;azután attól, hogy mennyire házias; attól, hogy milyen a természete; A kövérség, betegség, öregség általában egyik félnél sem játszik szerepet - ahol meg igen, ott azonnal ki kell lépni a kapcsolatból!
balos
Nyílvánosan így beszélni csak egy bunkó tud!Még egymásközt is meggondolom,hogy mit mondok egy külsőjével "problémás" embernek!Nem még világgá kürtőlőm!Föleg,ha ez esetleg egy betegség következménye!A szülés utáni hízásról meg szerintem a delikvens annyit tud,mint a szereinek jótékony hatásáról a zsebére!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.