Courteney Cox beindította a nosztalgiavonatot: az 55 éves színésznő csütörtökön osztott meg egy régi fotót az Instagramján: „átlagos” vacsorának tűnhet, pedig egyáltalán nem az! A képen a Jóbarátok valamennyi színésze – Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matt LeBlanc és persze Courteney Cox – együtt költi el szimbolikus utolsó vacsoráját a közkedvelt sorozat […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak a rend kedvéért

Ha már Courteney Cox nyomán uzolsó-vacsorázgatnak

A művésznő egy képet tett közzé „a Jóbarátok valamennyi színésze – Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matt LeBlanc és persze Courteney Cox – együtt költi el szimbolikus utolsó vacsoráját a közkedvelt sorozat legutolsó részének forgatása előtt. Történt mindez 2004. január 23-án, azaz pontosan 16 évvel ezelőtt. ”!
Ennek kapcsán – na jó erről jut eszembe egy régi gügyüm - meg kell jegyezzem, hogy:
Az utolsó vacsoráról készült leghíresebb ábrázolás - Leondardo da Vinci munkája –


(www.biblia.hu/muv_jkm/lq/jkm_l_38.jpg)

taxatív többrendbeli történelem hamisítás. A teljesség igénye nélkül biztosan nem stimmelhet: az épület, a helység, az asztal (egyáltalán az étkezés ilyen módja), és a képen látható ételek valamint edények egy része is kizárható! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.