Az ő felesége ugyanis a szülészetről kilépve "frissen mosott hajjal, kisminkelve, magassarkúban várta". Schobert Norbi az Index élő adásában nyilatkozott az elmúlt napok nagy vihart kavaró videóiról.

Az Index vendégeként Norbi újra elmondta, nem tágít véleményétől:

Azt fogom mondani most is, mint egy hete, ezt fogom mondani jövőre is, sőt, ezt mondom már húsz éve

- mondta.

Elmondta, hogy

a baráti körében van jelenleg öt olyan szakítás és válás, amelynek konkrét oka a hogy meghízott a feleség.

Azt ígérte, hogy még a héten csinálni fog egy olyan videót, amiben megszólalnak ezek az emberek.

A fitneszguru ugyanakkor elismerte, hogy statisztikailag nehéz bizonyítani, hogy egy házasság a feleség kilóinak száma miatt ér véget, de a hűtlenség mint válóok véleménye szerint sokszor ilyesmire vezethető vissza, bár minden kapcsolatnak több rétege van, nemcsak a testi vonzalom.

Állítása szerint egyébként az ő értékrendjébe nem férne bele, hogy félrelépjen azért, mert már nem vonzódik a feleségéhez, de hát a világon sokan vannak, akik másként gondolkoznak. Schobert elmondta, ő még időben jelezné a partnerének, hogy jobban oda kellene figyelnie arra, hogy mit eszik, és közösen beszélnék meg, hogy azt a pizzát talán nem kellene megrendelni, és az édességről is érdemesebb lemondani. Megjegyezte azt is, hogy videójában nem azokról beszélt, akik már a várandósság előtt is "ducik voltak", és egyúttal definiálta is, hogy ő mit ért ezen kifejezés alatt.

Szerinte egy 160 centis nőnél, orvosilag körülbelül az 50 kiló az egészséges testsúly.

"Ez egy betegséghullám, és arra akartam felhívni a figyelmet, hogy nem csak rövid és hosszú távon vannak egészségügyi kockázatai, hanem a magánéletre is hatással van" – érvelt a fitneszguru. Elmondta, hogy mondatait nem tervezte meg, de volt benne azért tudatosság is. Itt a "döngő léptekkel" szófordulatára gondolhatott.

A szülésről és a terhességről viszont újra egy megosztó gondolatot mondott ki:

Nagyon sok megtört nőt láttam. Szerintem a terhesség, a szülés nem egy dráma

- mondta Norbi, amikor arról beszélgettek, hogy ő nem tudhatja, min mennek keresztül ezek a nők.

Réka is „teljes értékű, csinos nőként jött ki a kórházból”

Ezután az Index újságírói megkérdezték tőle, hogy ő próbálta-e már a szülést, mire Schobert ezt válaszolta:

Háromszor asszisztáltam hozzá. Ha egy nő egészséges, fitt és jól érzi magát, akkor jó eséllyel a szülés, gyermekvárás nem egy traumatikus helyzet. Kell hozzá persze, szerencse is, hogy ne legyenek például komplikációk. Nagyon jó érzés, ha a feleségem a szülészetről kilépve, frissen mosott hajjal, szépen kisminkelve, magassarkúban ott vár engem. Annyira boldog voltam, hogy ennyire szép

Schobert azokra a pletykákra is reagált, hogy a felesége azért volt remek formában a szülések után, mert császármetszéssel szült. Elmondta, hogy Rubint Réka minden gyereküket a 39-42. hétre szülte, ám Lara farfekvéses volt, ezért kellett császározni. Azért azt is hozzátette, hogy Réka öt nap múlva, miniszoknyában, magassarkúban, hogy mindenki pukkadjon meg, szépen kijött a kórházból.

Nem lehet megvárni, amíg a feleség bálnává válik.

– hangzott el.

A teljes videót itt nézheti meg:

Forrás: Index, Blikk, HVG

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Valószínű neked az lehet a dráma,,ha megnáthásodsz ,,te faszfej. vagy ,,ha nem találsz már kellő nagyságú zabostarisznyát ,réka nevű lovad arcára.. te seggfej...
Málna
@namihami: Inkább neked nem kellett volna megszólalnod.
namihami
@Málna: Ez is egy vélemény. Elolvastam...
Rockxy
alapesetben a gyerek születése örömünnep.
hogy kevés az alapeset, annak okai vannak, és az okok a lakosságnál keresendők.
szép új világ
Te csökkentett szénhidráttartalmú idióta, ha a kedves nejed nem fitnesz edzéssel töltötte volna minden napját reggeltől - estig, hanem dolgoznia kellene, ráadásul olyan helyen ahol nincs lehetősége egész nap ugri-bugrit játszani, akkor tanúja lehetnél, hogyan cseperedik "bálnává"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.