Kulcsár Edina és párja, Csuti jogi útra terelte Tibi atya egyik írását.

A blogon ugyanis kemény véleményt fogalmaztak meg a magyar sztárokról, köztük elsősorban Kulcsár Edináról és férjéről, Csutiról. A cikk írója ugyanis egyszerűen „médiaképéződményként” hivatkozott a családapára, majd a modellre is kitért, akit úgy jellemzett, hogy a külsején kívül semmi figyelemreméltó dologgal nem rendelkezik  Tibi Atya emellett kérdőre vonta a párt amiatt, hogy gyermekükkel reklámozzák szponzorált tartalmaikat. Kulcsár Edináék ezután a Blikknek reagált az írásra, amiben megfogalmazták, hogy kikérik maguknak, hogy egy olyan oldal rágalmazza őket, amely "tizenéves gyerekeknek hirdeti, hogy a vedelés mennyire menő". Azt is elmondták, hogy eldöntötték, jogi útra terelik az ügyet.

Kikérem magamnak, hogy egy olyan oldal rágalmazzon bármilyen formában, amely tizenéves gyerekeknek hirdeti, hogy a vedelés mennyire menő. Ez a fajta „hittérítés” kimeríti a jóízlés fogalmát, de leginkább a kontextus alpári stílusa. Arról nem is beszélve, hogy mi azon kevés közszereplők közé tartozunk akiknél a kisbaba sosincs, és nem is lesz hirdetésekkel összekötve

– magyarázta felháborodva a Blikknek Csuti.

Edina hozzátette:

Annyira elszomorító, hogy ilyen világot élünk, ahol senki nem gondolkodik előre, és nem néz utána annak, amiről véleményt formál. Én jelenleg is állapotos vagyok. Mi történt volna, ha annyira rosszul viselem ezt az egészet, hogy elvetélek? Akkor előállt volna valaki, hogy miatta történt? Csak dadogok és keresem magamban a szavakat. Nem csak azért mert ezt az egészet rólunk írták, hanem, mert nem értem emberek, hogy jutnak el idáig

Ma erre érkezett meg Tibi atya kemény válasza a Facebookon:

Kedves Edina és Csuti!

A cikkemben alaposan kifejtem, miért tartom problémásnak, hogy a kisbabátokat a nulladik napjától kezdve nevelitek a leghitványabb életre: az influenszerlétre.

A hozzátok hasonló influenszerekről azt gondolom, hogy ők maguk is állatkerti látványosságként tekintenek magukra. Ezért rendelitek magatokat és a családotokat a mutogatni való állatokkal egy sorba, ezért építitek magatoknak Instagramon ezt a bizarr terráriumot, ahol a bámész tömeg kocogtathatja egy lájkért az üvegfalat, miközben ti etettek, mosdattok és játszotok!" – kezdte mondandóját Tibi atya.

Megfogalmazta, gyerekeket és döntésképtelen személyeket nincs jogunk nyilvánosságra kényszeríteni. A nyilvánosság nem csak glamúr és csillogás, hanem iszonyatos pszichés teher is.

A félmilliós szépségkirálynő oldalán sincs semmi keresnivalója a gyermeknek írta.

Szerinte nem létezik a gyerek szempontjából jó és rossz nyilvánosság, a sztárság éppen olyan megterhelő, mint a trash-realityzés. Csak mert előbbi kétéves korban a tömegek számára aranyos és cuki, az nem a gyermekről szól, hanem a szüleiről, és nem a gyermek érdekét szolgálja, hanem a szüleiét.

"A gyermeknek intimitásra és az otthon biztonságára van szüksége. Számos tanulmány született már arról, jó-e, ha azt látja, hogy anya és apa a közös intim pillanatokban rendre szelfizik és rögzít, mert a kielégülést, amit a gyermektől a szülőnek belülről fakadóan kéne éreznie, kívülről, egy tőle független forrástól, a lájkoktól várja. A széleskörű konszenzus, hogy ez baromi káros. El sem tudom képzelni, milyen megterhelő a létezésnek az a formája, ahol a nulladik percben elsődleges minta, hogy a nyilvánosság és a magánélet között nincs határ" – folytatta posztjában.

Szerinte Edina és Csuti tankönyvi ábrák lehetnétek a civilizáció utáni ember családmodelljéhez, hozzáteszi egy gyermeketek ennél jobbat érdemel. Véleményéből nem enged, áll a perek elébe.

A teljes posztot itt olvashatja el:

Forrás: Blikk

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"Mi történt volna, ha annyira rosszul viselem ezt az egészet, hogy elvetélek?" :)))) Menten elvetélek.
nezelodo
Azért Tibi atya is igyekszik a maga módján felfelé a celeb létrán...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.