Vasvári Vivi azonnal lázas keresésbe kezdett, miután Fecsóval való házassága zátonyra futott, és úgy tűnik, hamar meg is találta az ideális partnert.

A Mikulás hozta el nekem a páromat, ugyanis aznap ismerkedtünk meg, és bevallom, nagyon odáig vagyok érte. Majd Valentin-napon felfedem a kilétét, akkor először megmutatom őt a nagyvilágnak, mert nem szeretne szerepelni. Egyébként üzletember, édesapa, aki szintén válófélben van, szóval egész sok a párhuzam az életünkben. De ami a legvonzóbb benne számomra, hogy olyan férfi, akinek nagyon fontosak az érzelmek, a szeretet, az ölelés, a bújás, a csók, a testiség, és mindemellett igazi férfi, aki mellett végre nem én szerelek szekrényt

– mesélte Vivien a Borsnak, majd hozzátette, hogy párjával nagyon jó a szex.

A boldog pillanatok ellenére Vasvári Vivien nem érzi magát teljesnek, ugyanis a mai napig fájó emlékként gondol vissza a sportkarrierjére, aminek egy sérülés vetett véget.

„Kiskorom óta atletizáltam. A sportra tettem fel az életem. Már tízévesen 150 ezer forintot kerestem, ami ma sem kis összeg, és ami óriási teljesítmény és büszkeség volt, hiszen nem voltunk gazdag család. Sőt! Esélyes voltam a 2008-as pekingi olimpiára, amikor lesérültem. Két év kihagyás után újrakezdtem, de mintha csak elölről kezdtem volna. Fel kellett fognom, hogy itt a vége” – csüggedt el Vivi.

A fájdalmak ellenére az édesanya próbál a pozitív gondolatokra koncentrálni, és minden erejével a munkára fókuszálni, ami közben azt a képet is igyekszik szertefoszlatni, ami sokakban kialakult róla, azaz, hogy ő csak egy gazdag férfinek az eltartottja.

Mezőgazdasági végzettségem van, folytattam üzleti tanulmányokat, műkörmös-pedikűrös vagyok és fogtechnikus is, ugyanis tudtam, hogy a sportkarrierem vége után valamiből élnem kell

– árulta el Vivi, aki egyébként vasárnaponként a gyerme­keivel misére jár.

„A hit, a vallás nagyon fontos az életemben. Sok az irigyem, ennek ellenére én sosem akarok másnak rosszat. Tiszta szívvel és lelkiismerettel élek, és a kislányomnak, kis­fiamnak is ezt a lelki tisztaságot szeretném átadni” – mondta Vivi.

Címlapkép: Facebook/Vasvári Vivien hivatalos oldala

(borsonline.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""Majd Valentin-napon felfedem a kilétét, akkor először megmutatom őt a nagyvilágnak""
Meg lesz még? És ugyanez a pasi lesz az? Netán arra a kis időre nem is érdemes bemutatni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.