Nemzetközi visszhangja is lett Schobert Norbi nagy port kavart videójának, amiben az életmód-tanácsadó azt mondta, azért megy tönkre a házasságok többsége, mert a nők nem tudnak lefogyni évekkel a szülés után sem – írja a Blikk.

Itthon a sztárok sorban adtak hangot felháborodásuknak a közösségi oldalaikon, még politikusok is megszólaltak az ügyben, egy héttel a bomba robbanása után pedig Norbi és mondandója külföldi lapokban is feltűnt. A Mirror és a Sun című brit lapok is nagy terjedelemben számoltak be a „Top Hungarian fitness guru” kirohanásáról. Mint írják,

azokat a nőket hibáztatja egy magyar fitneszguru a válásokért, akik nem fogynak le a szülés után

Norbi a Blikknek bevallotta, nem gondolta volna, hogy ilyen messzire elhallatszik, amit mondani akart.

Soha az életben nem gondoltam volna, hogy ilyen lapokig eljut, amit mondtam. Az igazságot fogalmaztam meg, és ez ezért ennyire felháborító! Ha az ember hazugságot fogalmaz meg, nincs belőle ügy. Ez a téma egy hete pörög és a visszhangja egyre erősebb! Átléptük azt a küszöböt, amitől ez hírré válik külföldön is, hála Istennek! Ez már nemzetközi ügy, és ez örömmel tölt el. Tudom, hogy jót akarok, illetve, hogy jót teszek. Ebből akár forradalom is lehet, eljött az ideje, hogy az emberek odafigyeljenek magukra!

Schobert Norbi hozzátette:

tömegével kapja a leveleket olyanoktól, akik igazat adnak neki, és szeretnék elmesélni a saját történetüket.

Norbi közölte, hogy ezen a héten újabb élő videókkal jelentkezik majd a Facebook-oldalán, ám nem egyedül: olyan vendégekkel, akik maguk mesélik el, hogy az elhízásuk miatt hagyta el őket a párjuk.

Én az egészségért és a házasságok megmentéséért dolgozom. Belegázolok a tűzbe!

Norbi tegnap az Indexnek is tett egy éles hangú kijelentést és azt mondta, 

Szerintem a terhesség, a szülés nem egy dráma

Az ő felesége ugyanis a szülészetről kilépve "frissen mosott hajjal, kisminkelve, magassarkúban várta". Erről ITT írtunk bővebben.

Forrás: Blikk

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ez ám az igazi karrier,ha nem csak a hazájában tartják idiótának Sóhernorbit,hanem már külföldön is.És még mindig nem látja be az agyatlan,hogy mekkora baromságot mondott.Azé' nem ártana,ha megmutatná magát Csernus dokinak.Bár lehet,hogy az visítva futna ki a világból ezt a nárcisztikus, magamutogató elmeroggyantat meghallgatva
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
A terhesség nem is dráma, bár, van, akit fizikailag megvisel, különösen az első hónapokban. De szülni , kérem szépen, az nem wellness- egy síparadicsomban.
Az első gyermekemnél annyi tejem volt, hogy a dupla pelenkák is átáztak, valahogy nem az volt a legfontosabb, hogy a tűsarkúmat hozassam be a párommal a hazamenetelhez. Ellenben megkérdeztem, hogy fel tudna-e jönni kocsival a kórteremig. :))) Szólni kéne Norbinak, hogy azt az őseink is tudták, hogy az első hat hét a regenerálódásé és a túlélésé. :)

Szegény fiú, elérte a világhír, és azt hiszi, hogy ez a mennybe emeli. Eddig is volt egy országimázsunk, hát, most tett még rá egy lapáttal. :)))
Aki Én
player.hu/napunk/markak-norbi-hulyesege-ellen/

Akkora baromságot mondtál, hogy azt már a fél világ jelzi feléd. Erre pont úgy lehetsz büszke, mint sivár, hazug, kirakat életedre és magzat sanyargató párodra.
szaboria1
Ráfarag, mert már a Mamut üzletházban működő egyik bolt bejelentette nem árusítja az Norbi termékét.
lampa laz
Anyú két fittness óra között beügetett az orvosához, h most épp ráér ejtsen rajt vágást és vegye ki a lurkót. Az már mindegy is, h szegény baba akart jönni vagy nem. Ezek után glancba vághatta magát a "szépséges" felesége, mert nem vajúdott órák hosszat meg repedt ezer fele a szülés alatt. Akkor aligha kívánt volna tűsarkúba tipegni, ülni meg aztán végképp nem. Norbika elhúzhatsz a redvásba a frissen vasalt, kockahasú feleségeddel együtt.
csipetke
Ez ám az igazi karrier,ha nem csak a hazájában tartják idiótának Sóhernorbit,hanem már külföldön is.És még mindig nem látja be az agyatlan,hogy mekkora baromságot mondott.Azé' nem ártana,ha megmutatná magát Csernus dokinak.Bár lehet,hogy az visítva futna ki a világból ezt a nárcisztikus, magamutogató elmeroggyantat meghallgatva
SystemError
@durbincs: kurvincshajtáska, gyerek tudja már hogy retardált buziként éled napjaidat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.