Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya már majdnem két hónapja látta meg a napvilágot.

Az újdonsült szülők hatalmas boldogságukról mellett nehézségeikről is vallottak a Story Magazinban, ahol elsőként mutatták meg kislányuk, Hannaróza arcát is. Gabinak több segítsége is akad, párja Krausz Gábor abszolút kiveszi a részét gyermekük nevelésében, sőt Gabi édesanyja is az első perctől velük van.

A Blikk szemléje szerint az énekesnő először azonban nem akarta elfogadni a segítséget,eleinte Gábor és édesanyja kezébe sem akarta adni kislányukat. Lelkifurdalást érzett, ha csak egy órára is lepihent, de szerencsére már nem aggódik, hogy jó szülők-e párjával.

A szerelmesek elárulták,legnagyobb nehézségük az alváshiány, sokszor arról ábrándoznak, milyen lesz majd újra végigaludni az éjszakát.

Éjszaka, ha a lányunk felsír, már pattanunk is hozzá. Ha valaki megkérdezné akkor,hogy milyen évet, hónapot és napot írunk, egyáltalán hány óra lehet,nem tudnánk válaszolni.Arról szoktunk ábrándozni,milyen lesz,ha megint végigalhatunk egy éjszakát...

- nyilatkozta Krausz Gábor, aki azt is bevallotta,eleinte félt az apaságtól, de mára már csak felhőtlen boldogságot érez, amit a kislányának köszönhet.

Címlapkép: Instagram/tothgabi

(blikk.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.