Két évvel a válása után újra szerelmes Pély Barna. Menedzserével, Évivel a nehéz időszak hozta össze a zenészt.

Új életet kezdeni sosem könnyű, egy hosszú, tizennégy éves kapcsolat után meg kimondottan nehéz. Nálam sem volt másképp, hiszen az ember sokszor nosztalgiázik és kísérti a múlt

– vallotta be Pély a Story magazinnak, hozzátéve: nem hagyja, hogy az emlékek boldogsága útjába álljanak, ugyanakkor félt, hogy új kapcsolatában meg tud-e felelni új párjának és önmagának.

A Blikk szemléje szerint a zenész beszélt arról is, hogy hosszú éveken át dolgoztak egymás mellett, miközben meg sem fordult a fejükben, hogy több lehet köztük munkakapcsolatnál. Nem csak ők, házastársaik is jó baráti viszonyt ápoltak.

A fordulópont az volt, amikor mindkettőnknek tönkrement a házassága. A munka miatt sok időt töltöttünk együtt, így kicsit más szemszögből kezdtük nézni a másikat. Mondjuk, az első lépést én tettem meg

– árulta el a United énekes.

Úgy érzem, végre mellette visszatértem régi önmagamhoz, Évi szervezett, rendkívül eltökélt, jól kommunikál, nagyon jól főz, és mindig számíthatok rá.

A szerelmesek nagy lépésre szánták el magukat, már jó ideje egy fedél alatt élnek, de közös otthon építésébe is kezdtek.

(blikk.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.