Schobert Norbert újabb kemény kijelentéseket tett, most épp a túlsúlyos betegekbe szállt bele.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Norbi (@norbi_schobert) által megosztott bejegyzés,

A fitneszguru Hajdú Péterhez ment el beszélgetni. Az interjúban elmondta, hogy a botrány miatt milliókat vesztett, és bár barátokat nem, ismerősöket szintén vesztett. Közösségi oldaláról törölte Tóth Gabit és Kulcsár Edina férjét, Csutit is, akik éles hangévtelű posztokban bírálták amiatt, amiket az anyákról mondott – írta meg a Blikk.

A Hajdú Péterrel készült videó második felében pedig arról beszélt, miért van az, ha tartósan túlsúlyos valaki.

Sok oka van, hogy valaki miért tartósan száztíz kiló. Van, aki igénytelen

– mondta Norbi, mire Hajdú Péter közbevetette:

és van, aki beteg.

Norbi erre így válaszolt:

Van, aki beteg attól, hogy túlsúlya van, és felborul a hormonrendszere. A pajzsmirigytől nem hízol el. Nekem olyan ismerőseim is vannak, akinek nincs pajzsmirigye, ám nincs elhízva. Kivették rákos daganat miatt, és nincs elhízva, mert úgy táplálkozik és mozog, hogy nem hízik el. Igen, hormonális szempontból vannak erre ható tényezők. De nem lehet a mögé bebújni, hogy én azért vagyok 50 kiló plusz zsírral a testemen keringési beteg, cukorbeteg, szívbeteg, mert egy olyan betegségem van, ami ezt létrehozza. Ez egy nagyon fontos csapda, egy ürügy, ami mögé bebújik a társadalom.

A teljes beszélgetést az indirekt.hu-n nézheti meg:

Forrás: Blikk

Címlapkép: Instagram

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@görbetükör: Ez a jótét lélek is komp akart lenni kiskorában, aztán nem komplett!
Azért ha lehet, a pajzsmirigy betegek inkább a kezelőorvosukra hallgassanak, ne erre a lökött hapsira!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
görbetükör
Senki nem tiltja, hogy ez legyen a véleménye.
Ahogy azt sem, hogy másnak meg teljesen más.
Lehetne mindezt kulturáltan fogadni? Amolyan libsi-toleráns módon?
Nem kellene átvenni az illibsi tempót.
Nessy
@görbetükör: Ez a jótét lélek is komp akart lenni kiskorában, aztán nem komplett!
Azért ha lehet, a pajzsmirigy betegek inkább a kezelőorvosukra hallgassanak, ne erre a lökött hapsira!
nezelodo
Csak nem üresedett meg a Nemzet Orvosa állás, és a Norbi aspirál rá?
tudode
Ahogy az ujjunk sem egyforma, az emberek is más alkatúak!
.
Schubert Norbi sem valami adonisz alkat, hiába szeretne 190 cm-es lenni, ennyire sikeredett, az alacsony férfiakra jellemző alaptermészettel!
.
Magánügye, hogy az izompacsirták a menők nála!
vacsi
Bár én, és családom minden tagja inkább sovány, mi ilyen típusúak vagyunk. Ettől még a kövér is lehet szép, kedves, házias, szeretni való! (persze, nem a 2 tonnásakra gondolok...). Nem tudom, Norbi miből gondolja, hogy ő annyira szép lenne, és a felesége is valószínűleg csak neki tetszik. Persze, néha elgondolkodom azon, hogy ha majd öreg, beteg lesz, akkor is fog-e tetszeni?
jesz
eddig nem érdekelt a téma, sem ez a celeb család...de most, hogy ez a magát
egyetemi tanárnak képzelő egoista gatyában pózol, és változatlanul osztja az észt, hát ez már gusztustalan...
...úgy érzem elvesztette az önkontrollt, és már csak vagdalkozik.
creativehun
Azért erről megkérdezhetne egy endokrinológust mielőtt ostobaságokat beszél.
staro2
@creativehun: Ki sem tudná mondani, hogy endokriminológus :))
staro2
Most nézem csak, hogy ennek a kreténnek a testéhez képest milyen nagy feje van.Biztos azért ilyen okos.
jesz
szenzációs képet találtam Norbiról a Napiszar.hu -n. Nem lehet abbahagyni a röhögést..
Nessy
Drága, mindenhez értő Norbika! Aztán pl. a Chussing kórról hallott -é? Ha nem google a barátunk! Nekik, ha lehet ne tartson előadást arról hogy ők tehetnek róla! Tudja, létezik genetika, de ezek szerint a gének nem olvassák a magas röptű ostobaságait. Az önéi sem, melyek az értelemért felelnének!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Norbikám,próbáld ki a daganatot,attól garantáltan lefogysz!
Eriksson
Ez a gyerek már annyit gyúrt, hogy az agyát is elnyomta az izom.
namihami
Azért a rendőrvicceknek, meghatározott személyre lebontva, mégiscsak van némi alapja.
Sámannus
Kija faxom ez a nyiszlett izompacsirta? Minek nézi ez magát, hogya zészt ossza?
Eriksson
@namihami: Ne bántsd a rendőröket, nem mind hülye. :)))
Eriksson
@Shikari: Ennek se a sok sütnivalótól nagy a feje.
1magyar
Mielőtt megszólalna legalább tájékozódna. Buta mint a tök és nem rejti véka alá. Kíváncsi leszek ha véletlenül pajzsmirigy betegsége lesz le tudja -e mozogni?
cikicakk55
Norbi! Inkább maradtál volna csendben.Egyik baromságot nyomod a másik után. A pajzsmirigy alulműködés miatt bizony el lehet hízni és a legtöbben el is híznak,még akkor is,ha a te mocskos szar,de drága moslékodat eszik. Tornázhatnak a szerencsétlenek annyit,amennyit csak bírnak,akkor sem fogynak le. A PCO-ban szenvedő nők is hajlamosak az elhízásra és nem azért mert zabálnak. Akinek kiveszik a pjzsmirigyét,mert elrákosodott,az azért tud nem elhízni,mert nincs pajzsmirigye ami alul működjün. Menj már vissza Amerikába és a lóképű nejeddel az amcsikat hülyítsd tovább. sajnos nem eleget buktál,mert akkor talán végre eldugulnál. Hazug disznó! Volt pofád annak idején azt hazudni,hogy húsevő baktérium támadt meg a szívműtéted után? Már rég nem élnél te nyomorult ha tényleg így lett volna,ráadásul Anyucid sem fetrengett volna egy szál coőfűzőbe bugyolálva a betegágyadon.
csipetke
Ez az agyatlan,exhibicionista kis pöcs belehalna,ha nem beszélnének róla az emberek.Azóta tudjuk,hogy nem sok esze van,mióta bejelentette,hogy a szacharin ugyanolyan drog,mint a kokain.Ránézett a kémiai képletükre,oszt megvilágosodott.Látta,hogy mind a kettőben vannak betűk,és számok,akkó' mind a kettő drog.Eddig is utálták az emberek a tudálékoskodó,idióta stílusa miatt,de most túllőtt a célon
SystemError
Egy úgy nézel ki, mint egy összeszteroidozott nagypapa. Egy bunkó újgazdag paraszt vagy te is és a fele annyi iq rendelkező szintén felkapaszkodott proli feleséged. Ezzte mind nem lenne baj, hogy nem gondolnátok magatokat ennél többnek, de hát ilyenek ezek az ostoba újgazdagok, hogy még közönségesek is és büszkék rá!

Szerintem Norbiék fideszesek! :)
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
A tudás bizony hatalom. De csak hozzáértő kézben. Életveszélyessé válhat azonban idióta félmajmok szájából minden mondat, amit salamoni bölcsességként aposztrofálnak innen-onnan felcsipegetett félinformációk, félre értelmezett orvosi diagnózisok alapján.
Norbi! Amennyi acélos hülyeséget te összehordtál eddig, az alapján kaphatnál 10 év szigorítottat a basztíjban. Rád is férne. Az a szomorú, hogy a világon mindenütt a hozzád hasonló a szafaládé IQ-jához konvergáló, divathullámokat meglovagoló szerencs lovagok birtokolnak olyan anyagi eszközöket, amelyeket sokkal, de sokkal jobban fel lehetne használni.
Eladott Ország
Ez a pali egy agyhalott barom. De mit is várunk olyantól, aki még rendőrnek sem volt jó? És miközben folyik ez a dühítő harc, a brandek harca, a helyzet az, hogy régen is marha egészségtelenül táplálkoztak az emberek. Szalonnát ettek hagymával, zsírral sütötték a koleszterinbe fulladt (fene tudta, mi az a koleszterin) rántottájukat, halomra főzték a tésztákat, egyesek még cukorral is meghintették minden második nap és a levest is könyörtelenül vastagon berántották. Ették a zsírt zsírral, aztán elmentek kapálni a krumpliföldekre, vagy a hullámzó búzamezőkre aratni-vetni. (Az ugye megvan, nem ide tartozik ugyan, hogy az igazmondó Schobert a Rákosi a búzamezőn c. közismert képről valótlanul állította, hogy az ő apja festette, aztán az igazi festő – Bass Tibor – örökösei ellen pert vesztett az ügyben?) Aki a nehézgépgyárban szelídítette a vasat annak sem kellett aggódnia a szálkásítás vagy a lúgosítás miatt (bármit is jelentsen), az összes egészségtelen kalóriát eltüzelte amíg a nap lenyugodott. Boldogan haltak meg valamennyien. Álmukban, a kilencvenen is túl. Mert miközben Schoberték üzleti vállalkozása pörög, a többmillió beetethető biodíszlet mellett van még több millió, aki nem azért nem tud lemondani az ellenségesen egészségtelen szénhidrátról, mert öntudatlan idióta. Hanem mert még az emberhez méltó táplálékra sem jut, nemhogy incifinci update-okra. Ugye, az is megvan, hogy a tartósan éhező gyomor hangosabban korog, de beéri az olcsóval és laktatóval? Amíg az ország egyre jelentősebb részét ez a közállapot jellemzi, addig Schobert Norbi sértődött performansza és az MDOSZ szakmai sértettsége is magasról le van szarva. Addig nem kell az észosztás, sem a siránkozás, hogy pedig mi csak jót akarunk.
Clavigo
Nem tudom... Esetleg ha valaki ennek a rottyantó környêkén jár,,,lebaszhatna egy maflást,,ennek az Izének,, ,,a maflás másik párját a a Lófejü Kancájának,,esetleg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.