Itt a nagy visszatérés: Istenes Bence egy újabb műsorral fog visszatérni az RTL Klub csatornájára – adta hírül a Blikk.

Visszatér a képernyőre Istenes Bence

Istenes Bence legutóbb a televízió nézői a Nyerő Páros műsorában láthatták, de nem mint műsorvezető, hanem párjával, Adéllal a főnyereményért szálltak harca, amit később el is vittek. Most azonban Instagram-oldalán egy igazán jó hírrel szolgált rajongóinak Bence, aki egy sokat sejtető fotóval árulta el, hogy hamarosan egy újabb műsorral tér vissza az RTL Klub képernyőjére.

„Tudom, hogy nagyon aggódtatok, hogy azt éreztétek, hogy már nincs értelme az életnek, hogy ki sem akartatok kelni az agyból, mert azt hittetek, hogy már soha nem láthattok a tv-ben.... most megnyugtatlak titeket, h apa nemsokára újra képernyőn lesz ”

- írta Istenes Bence bejegyzéséhez.

A képalatti #alarcosenekes hastagből pedig arra lehet következtetni, hogy Bence nem másban, mint a csatorna által korábban bejelentett Az Álarcos énekesben lesz ismét házigazda. Az előzetes információk szerint a show műsorban sztárok különféle őrült jelmezekben lépnek majd fel egymással párbajozva.

(Blikk)

(Fotó: Facebook/Ben Istenes)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Szídjuk az M1-et, Tv2-t, Kossuthot és a Fidesz-szolgákat. És nem is alaptalanul.
De, azért legyünk őszinték, egy ilyen villanással az RTL Klub is fel tud időnként zárkózni azok mellé. Nem hiszem, hogy az RTL Klubnak ekkora lenne a renoméja, hogy ilyen ""sztárokat"" kockázat nélkül alkalmazhasson.
Nem vindikálnám a jogot magamnak, de :: ""Figyu RTL Klub, talán mégse kellene!"" Annyira azért ti sem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.