Dér Heni öt nappal ezelőtt utazott el szerelmével, A Konyhafőnök műsorából megismert Bakos Gergővel Kubába, ami az egyik bakancslistás álma volt.

Topless élvezi a kubai tengerpartot Dér Heni

A Karib-térség csodálatos tengerpartjáról több képet is megosztott már a közösségi oldalán, ám legutóbbi képe mindet felülmúlja. A bomba formában lévő énekesnő ugyanis félmeztelenül pucsít egy pálmafa árnyékába – szúrta ki az Nlcafe.

„Nem lehet megunni.... Most kezdek teljesen átállni a helyi időzónára és érzem, hogy ezzel együtt töltődök is... Már csak a tenger morajlását sajnálom, hogy nem tudom átadni fotón, hihetetlenül nyugtat!!” – írta bevállalós fotójához Heni.

Forrás: Blikk

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A ""művésznő"" és a "kukta"" románca.
A siralmas az, hogy két, ilyen könnyen nélkülözhető (mert az általuk produkált ""érték"" elhanyagolható) médiasenki olyan jövedelmeket képes akárhonnan lehúzni, amiből olyan helyek válnak számukra hétköznapivá, amire az itthon élő tömegek még álmukban sem mernek gondolni. És mégcsak nem is pl. az ide kommentelőkre gondolnék (hiszen nekünk még erre is telik), de mennyi olyan család van hazánkban, akinek a napról napra történő megélhetés is embert próbáló feladatnak számít.
simmering73
Kimondta, hogy félmeztelen? Ott fogja a ruháját a mellein. Csak azt a rusnya tetoválást látom rajta.
namihami
@simmering73: És egy másik fotója alapján, amin a mellmérete is látszik, bátran kijelenthetjük, hogy jók a mellei, mert nem lógnak. Igaz, ekkora melleknél az lenne a fizika csodája, ha mégis. Ekkora melleken a bimbó már belsőszervnek számít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.