Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy csak a mediterrán országokban locsolnak előszeretettel ízesített olajokat a salátákra vagy más ételekre. Ez azonban közel sincs így, imádják például a kínaiak is, fermentálva, szója- és fekete babból készítik, illetve Thaiföldön szintén népszerű illatos-aromás összetevőkkel dúsítva. Roppant egyszerű elkészíteni, a mi konyhapultunkon is ott a helye!   Milyen ételekhez passzol? […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.