Az Edda frontembere gőzerővel készül következő koncertjére: napi két órát edz és az étkezésére is jobban odafigyel.

„Megesik, hogy nyugalmi időben felszalad az emberre néhány kiló plusz, de már többször bebizonyítottam, hogy képes vagyok leadni mire a színpadra kell állni. Márciusig még 4 kilót kell ledobnom ezért keményen sportolok és az étkezésemen is változtattam” – mondta Pataky Attila a Ripostnak.

Hozzátette:

A cél lebeg a szemem előtt, ezért egy ideje nem eszem kenyeret. Rájöttem, hogy nem a szalonnával van a gond, hanem a szénhidráttal. Mangalica-szalonnát és libazsírt eszem reggelire, csak nem eszek hozzá kenyeret. Nagy erőfeszítés ez számomra, mert imádom, de nincs mit tenni

Az énekes a koncert napjáig mindennap sportol és az immunrendszerére is gondosan ügyel.

Van itthon egy 5 gépből álló konditermem. Naponta két órát edzek: futok és a taposógépet is szorgalmasan használom. A legjobban úszni szeretek, így, ha tehetem, az uszodába is elmegyek. Kell a kondi, mert fizikailag igen megterhelő majd 3 órán keresztül zúzni a színpadon. Na, márpedig mi ezt fogjuk tenni, ezért a zenekar többi tagja is szorgalmasan dolgozik ezen. Én megkövetelem, hogy jól nézzünk ki és fittek legyünk a közönségünk előtt

Pataky egyedül a vírusokkal szemben érzi kicsit védtelennek magát, ám úgy érzi, pozitív gondolkodással ez az akadály is elhárítható.

Forrás: Blikk, Ripost

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@Lana22: kűggyed má vazze, oszt fizessé valamennyit...
fahrenheit451
Az ufók!
Elrabolták az eredeti Patakyt, és ezt a szardarabot dobták le vissza.
Egy elbutult kopasz ronda hűtlen (a feleségéhez hűtlen) istentelen (Istenhez hűtlen) geci, aki mulatós rock (a rockhoz hűtlen), élnyomokhoz lojális (szabadsághoz hűtlen) miért gondolja, hogy jó formában van?

A lehető legszarabb formában vagy az eddigi életed során, Pataky "shit" Attila!
Már nem hallgatlak régóta...
fizikailag képtelen vagyok!
Találtam mást, jobbat, akiket nem raboltak el az ufók, és nem szolgálnak ki fasiszta rendszert.
Csak azért nem írom, hogy szégyelld magad, mert ti geci nácik, nem szégyellitek magatokat semmiért - SOHA SEMMI ALJASSÁGÉRT !!!
Dr plágium
Az alkohol nagyon jól tartósít bizonyos dolgokat. Kár hogy nála az agyával kezdte és meg is állt akkortájt a fejlődésben.
namihami
Mert nem öregszik. Fénysebesség mellett az idő elveszti a fogalmát.
Ez szimpla fizika.
Nessy
talán kérje a földön kívüliek segítségét! Bár úgy látszik, azoknak nem tetszett annyira a zenéje, mint kormányunknak, mert mindig visszahozták!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.