A luxusfeleség újabb képet töltött fel vakációjáról, és alig bíz valamit a fantáziánkra.

Vasvári Vivien az Instagramon mutatta meg kebleit

Az senkit nem ért váratlanul, hogy egy falatnyi fürdőruhában mutatta meg a bájait, ám most szintet lépett: csak a kezével takarja a melleit.

Itt a fotó:

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
láttam ezt a nőt egy tévéműsorban..rohadjak meg, ha értem, hogy is lehet ez luxusfeleség?

mindenesetre a válófélben lévő férje inkább fizet havi ötszázezer gyerektartást, csak már szabaduljon tőle...azt értem, hogy elege van a nőből, de azt nem, hogy sikerült felszednie..
Rockxy
nem mutatta meg.
lehet hogy csak földvári.
namihami
@Rockxy: Megmutatta.
Csak nem nekünk-ingyen és akinek mégis, annak az sokba fájt.
Már a látvány se lehetett olcsó, de a beépített szilikon még többe került.
SystemError
Azt nyilván értem, hogy a felfújt szájuk és csöcsük seggük bejön egy estére valakinek, de azt hogy miután összeházasodtak miért van szükség olyan visszacsatolási formákra, melyek nettő pornó alapú vizualizációkra építenek idegen férfiakra nézve...

Röviden egy ilyen férjet nem zavar, ha fefújt szájú nője azon tollászkodik egész nap, hogy mondjuk a felfújt szájáról a szopás jusson minden más férfinak az eszébe?:) Szép vagy drágám, nagyon szopós a fejed ma!:) Ez nyilván napi ajánlatok, majd "addig jár a korsó a kútra" alapon más tevékenységben is meg fog nyilvánulni, csak idő kérdése, ha mindig kint a "horog".

Valószínűleg ezen nem gondolkodnak ezek a férjek, mert úgy van vele, hogy vett egy saját pornós kurvát pár évre, ennyi...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.