A kerekesszékes egyetemista lány Instagramos képeivel szerzett rajongótábort magának.

Elképesztően vagány kerekesszékes csaj lett az internet új sztárja

Nila Morton Dél-Karolinában éli mindennapjait egy kerekesszékben, mivel egy ritka rendellenesség következtében örökre lebénult. A fiatal lány korábban soha sem merte megmutatni magát, szégyellte a betegségét, azt, ahogy kinéz, de egy ponton megelégelte a rejtőzködést, így elkezdett fotókat posztolni a közösségi oldalakra.

Nila úgy érzi, a szék ellenére is szexi, a gyönyörűségét pedig nem szeretné mások elől eltitkolni, ezért rendszeresen tölt fel képeket az Instagramra, hogy minden fotójával bizonyítson magának és a világnak.

View this post on Instagram

#wlyg

A post shared by Nila Morton (@nilanmorton) on

Nila képei rengeteg lájkot és hozzászólást eredményeznek, amitől a fiatal lány teljesen meghatódott. A rajongók lelkesedése igazi gyógyír Nila számára, aki – látva a lájkok számát – sorra húzza fel a dögösebbnél dögösebb ruhadarabokat, illetve tesz fel magára szexisebbnél szexisebb sminkeket.

„Én is ember vagyok, és vannak olyan napjaim, amikor úgy érzem, jó lenne, ha tudnék változtatni a sorsomon. De alapvetően boldog és elégedett vagyok. Elfogadtam, hogy fogyatékkal élek, a kerekesszékre pedig egyfajta trónként tekintek" – mondta Nila a Bored Pandának.

View this post on Instagram

Can I be your sunshine?️

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.