A 38 éves modell még mindig formában van.

Trópusi szigeten meztelenkedett Bódi Sylvi – fotó

A kirobbanó formában lévő modell jelenleg is Mikronéziában, Pohnpei szigetén tartózkodik, ahol ezúttal egy natúrkozmetikai cég, a Zanza Cosmetics kedvéért szabadult meg a ruháitól.

Bódi Sylvi maga is a természetes megoldásokra esküszik, ragyogó bőrét a kéklő vizű óceán partján egy farönkön ülve, szív alakot formáló szürkés ágak ölelésében villantotta meg. A kép természetesen hatalmas sikert aratott a modell követőinek körében, férfiak és nők egyaránt dicsérték Sylvit az ízléses, ám mégis pikáns fotóért.

View this post on Instagram

#reklám Ragyogó bőrről álmodozol télen, nyáron, mindig? Használj bőrradírt! Nem muszáj farönkön ️, hiszen a bőrradírozás egy otthon is könnyedén elvégezhető eljárás, amely eltünteti az elhalt hámsejteket és újra ragyogóvá teszi a bőrfelületet, megfiatalítja a bőr felszínét, és felszabadítja az eltömített pórusokat. Rendszeres bőrradírozás hatására bőrünk puha és selymes tapintású lesz. Én itt éppen a kávés-fahéjas bőrradírt használom, de a @zanzacosmetics weboldalán (www.zanzacosmetics.com) egyéb izgalmas összeállításokat is találsz. Valentin nap alkalmából holnap reggeltől páros akciójuk is lesz, ami egészen febr.14-én éjfélig tart. Ennek keretén belül egyet fizetsz, kettőt kapsz akció lesz.Használd a sylvi2020 kódot! Férfiaknak tipp: kedveskedj szíved választottjának egy Zanza kozmetikai csomaggal! #ZanzaNaturalCosmetics #TermészetesÖsszetevökbölKészültKozmetikumok #Börradír #BodyScrub #Szappanok #Soap #CrueltyFree #Organic #NaturalCosmetics #SzeretiABöröm #Zanza #CsakTermészetesen #SylviBodi #ValentinnapiAkció

A post shared by Sylvi Bódi (@sylvibodi) on

Bódi Sylvit egyébként nemcsak a szexi képek miatt érdemes követni a közösségi médián, a modell ugyanis néha a világ sorsáról, az apokalipszisről és Nostradamusról is értekezik meredekebb posztjaiban.

Forrás: Blikk

Kép: Bódi Sylvi/Facebook

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.