A tavaly májusi nyitás óta követhetjük nyomon Pataki Nagy Éva munkásságát a Ma-Mi Műhellyel. Olykor szókimondó őszinte cikkei, valós élményei élesen mutatják be, milyen is vállalkozó anyának lenni. A posztjaiból látszott, valami elindult. A Műhely megannyi átdolgozott éjszaka, küzdelem és vívódás után életre kelt. Egy csodálatos anyukaközösség alakult. Ez rengeteg erőt adott és még Évi maga se gondolta, hogy ennyire közönség kedvenc az álma.

A nagy újrakezdés, avagy mesés fordulat és egy Baba-Mama központ a Normafán

A gyümölcs beérett. Vagyis beérett volna, ha egy váratlan fordulat nem szól közbe. Október közepén Évi közzétette a szomorú hírt: a hely, amibe annyi munkát és energiát fektetett, bezár.

Ha nem lett volna ez éppen elég sokk számára, szinte egy időben álma váratlan elvesztésével, édesapja is távozott. Ebből nincs felállás gondolta.

Alig 3 hét múlva azonban bekopogtatott Martos Zsófi és egy izgalmakkal teli kooperáció vette kezdetét. Mindig is tudtuk, hogy hatalmas ereje van egy nőkből álló közösségnek és csodákra képes.

A nagy újrakezdés, avagy mesés fordulat és egy Baba-Mama központ a Normafán

A Bodza Villa januárban nyitotta meg kapuit és azóta is várja, hogy bevegyék a feltöltődni vágyó anyukák és a vidám gyerkőcök.

A hallban található egy nagy játszóház, ahol enni-inni, kávézni és beszélgetni is lehet. Gyerekfelügyeletet is biztosítanak.

A jól megszokott óraadói csapat is követte Évit az új helyre (szerencsére :D). Minden héten izgalmasabbnál, izgalmasabb témákkal várják a kisgyermekes családokat. Megmaradnak a jól megszokott és bevált változatos workshopok, tréningek, fejlesztő foglalkozások, de ezeken kívül bővülnek ayres, tsmt és mozgás fejlesztő tornával, de lesz balettóra is.

A Villának van egy saját tornaterme.

Külön indulnak angol tematikájú foglalkozások. A nagy terem bérelhető családi- illetve céges rendezvényekre, szülinap és babaváró bulikra. Nyáron táborokat is terveznek szervezni, a kertben van egy hatalmas fűthető medence és játszótér.

Egy bölcsőde is létesült, ahol 21 kisgyermeknek tudnak teljes körű szolgáltatást biztosítani.

Számos különleges program lehetőséggel, mint a babaúszás a belső fűthető medencében, só szoba, egészséges étrend és környezet, montessori fejlesztő játékok és szemléletű gyermekgondozás.

A nagy újrakezdés, avagy mesés fordulat és egy Baba-Mama központ a Normafán

Évi sosem csinált titkot belőle, hogy egyedül vállalkozni, vállalkozó anyának lenni egy kisgyermek mellett nagyon nehéz és kimondhatatlanul örült, hogy egy „társra” lelt.

A két vagány anyuka, egy igazán egyedülálló baba-mama központot hozott létre, a 0-3 éves korosztályú kisgyermekek és szüleik számára. Érdemes ellátogatni hozzájuk.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

disbisa
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.