Írta: Gócs Ágnes, a Helló Curry! Blog szerzője Indiai gasztrobloggerként rendszeresen találkozom a curry kérdéssel. Merthogy van egy kis zavar körülötte. Általános vélekedés, hogy a curry egy fűszer. Az a sárga por. Vagy a curry egy olyan étel, ami abból a sárga curryporból készül. Nos igen is, meg nem is. Nézzük, miket is nevezünk currynek. […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.