Hien édesapja és féltestvére börtönbüntetést kaptak bűnszervezetben elkövetett embercsempészés miatt.

Bűnszervezetben elkövetett embercsempészés miatt jogerősen öt év fegyházbüntetésre ítélte Hien édesapját, Tuan Than Nguyent pénteken a bíróság. Az énekesnő féltestvére két évet kapott, míg édesanyja és sógornője pénzbüntetést. Nekik fejenként 2 millió 160 ezer forint büntetést kell fizetniük.

Az eredeti tételkeret a testvér esetében kettőtől tizennyolc évig terjedő, az édesanya esetében pedig tíz évig terjedő börtönbüntetés lehetett volna, így a két év és a pénzbüntetés elfogadható ítélet,a lehető legenyhébb büntetést kapta mindenki, ami a törvényi keretek között elképzelhető. Nyilván a pénzbüntetést nem lesz egyszerű kifizetni, de ügyfelem kérhet részletfizetést, mert nem szeretne élni azzal a lehetőséggel, hogy 540 nap alatt leüli

– mondta a Blikknek Hien édesanyjának ügyvédje, dr. Tran Dániel.

Hien féltestvére nem volt ott a bíróságon, ahogy Hien édesapja sem, aki ellen 2015 óta nemzetközi körözés van érvényben. Egy szakértő szerint ha semmilyen intézkedés nem történik, akkor 10 év múlva akár haza is jöhet a férfi.

A jogerős ítélet megszületésével új elfogatóparancsot adnak ki, a büntetés végrehajtása céljából. Ennek elévülése minimum öt év,az öt év vagy az ezt meghaladó ítélet esetében azonban tíz év múlva évül el a végrehajthatóság.Amennyiben nem történik érdemi cselekmény, például nem jelentkezik egy komolyan vehető tanú, aki konkrét információkkal szolgál vagy esetleg nem kezdik el üldözni a rendőrök. Ilyen események újraindíthatják az elfogató parancs érvényességét, és ezzel az elévülési időt is

– árulta el dr. Györei Péter ügyvéd.

Címlapkép: Facebook/Hien

(blikk.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

iradres
http://MooXi.net... - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
tudode
Hien egy vietnami kislány, aki 1994-ben született Budapesten, és talán szebben beszéli a magyart, mint egyes magyarok
.
https://www.youtube.com/watch?v=ny_N8Lh8Gjw...
.
A Megasztárban énekelt 2008-ban!
.
Előfodulhat, hogy őféleségéék példát statuáltak a szüleivel, mintha ők dugiban nem fogadtak volna be lóvéért migráncsokat, azzal a felkiáltással, hogy EGYECSE:
.
https://www.google.com/search?q=pint%C3%A9r+s...
.
Amit szabad őféleségééknek, nem szabad a kisegérkéknek, akik talán a vietnami háború idején kerestek menedéket az országban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. April 2., 09:00
Stohl és menyasszonya még az idén összeházasodnak
Itthon - 2020. April 2., 07:41
Koronvírusos a TV2 időjósa