Az énekesnő a Life TV-ben beszélt erről a nehéz időszakról.

Cserpes Laura őszintén beszélt a férfiról, aki öt éven át zaklatta

Cserpes Laura sokáig nem is mert beszélni arról a hosszú, nehéz időszakról, ami öt éven keresztül tartott az életében. Az énekesnő először a Life TV-n futó Nyugi! Köztünk marad című műsor kamerái előtt fejtette ki, mit élt át ezalatt.

Ez idő alatt megállás nélkül üldözte őt szerelmével egy őrült férfi, aki eleinte csak a koncerteken tűnt fel, de idővel egyre bátrabb lett. Órák hosszat ácsorgott Lauráék háza előtt, sőt, amikor az énekesnő futni indult, oda is követte.

„2013-ban az első eurovíziós szereplésem után kezdődött el. Volt egy férfi, akitől nagyon kedves üzeneteket kaptam a közösségi médiában. Még volt is olyan, amire válaszoltam"

- kezdte az énekesnő, aki szerint itt rontotta el, ugyanis azzal, hogy válaszolt zaklatójának önbizalmat adott neki.

A férfi teljesen rátelepedett Laurára, azt gondolta, hogy ők egy párt alkotnak.

„Felbátorodott. Ha tudta, hogy nyilvános eseményen jelenek meg, ő odajött, de be is jelentette előtte nekem. Aztán már minden Budapest közeli fellépésemen ott volt. Olyan is megesett, hogy feljött a színpadra, ahonnan a biztonságiaknak kellett levinni"

- mondta.

Az énekesnőnek ekkor telt be a pohár, a rendőrséghez fordult, ám onnan elküldték, mondván, hogy ameddig nem bántják, addig ők nem tehetnek semmit.

Laurának végül saját magának kellett megoldani a dolgot, felkereste a zaklatóját és megírta neki, hogy állítsa le magát, ezek után mindenhonnan letiltotta. A férfi ugyan még néha-néha visszatér, de az énekesnő hamar felismeri és újból letiltja a zaklatót.

Forrás: Blikk

Kép: Facebook

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rejasi
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.