A Hír TV-ben készült a napokban interjú a címben említett tudós emberrel. Abban a tévében, ahol a riportalanynak nem kell összeroskadnia a műsorvezető kérdéseinek súlya alatt. Jelen esetben Velkovics Vilmos is – kérdések helyett - készséggel adott további ötleteket az amúgy arra rá nem szoruló magát…

Forrás: jog-asz.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy igazi mission impossible

dt. Sándor Zsuzsa értelmet próbál keresni az ifjabb Lomnici ámokfutásában

Az igazat megvallva Jogász, ügyész, vezető, bíró, bírói tanács elnöke, kényszernyugdíjas bíró, büntetőjogász, újságíró, publicista, sajtófőnök és szóvívő akár hetente többször is megírhatná mindezt amit „A magát alkotmányjogásznak beállító ifj. Lomnici Zoltán” című postjában megírt, ugyanezzel az – egyébként frappáns – címmel és egyértelmű gondolatmenttel. Lévén a derék CÖF-ka, na meg Lánczisodott megélhetési szélhámos, szinte naponta adja jelét annak, hogy sem szakmai sem pedig emberi értelemben sincsenek gátlásai. Mérhetetlen speciális intellektusával képes bármiről lerántani a leplet – az sem zavarja, hogy ott nincs semmiféle lepel – bárkiről, vagy bármiről amit célként kitűznek elé. S nincs semmiféle szégyenérzete sem amiatt, hogy mondókájának nem csak szakmai szempontjai nem relevánsak, de nem állják ki az elemi logika szabályait sem. Ahogy ő mondta „Közszerepléseim során, minden esetben a saját belső meggyőződésem alapján fogalmaztam meg válaszaimat.”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.