A Nyilas a legjobb barát, akit csak kívánhatunk magunknak. Ha szerencsénk van, akkor már miénk is ez az ajándék egy Nyilas barát formájában. Mindenki életében bekövetkezik egy olyan pillanat, amikor megérti, hogy valaki hiányzik. Tudod, egy olyan ember, aki egész nap képes lenne veled TV-t nézni, és nem tenne szemrehányást azért, hogy mennyi pizzát ettél.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Shikari: Hiteles csávó vagy nyugger riogató... Sokat gondolkodtál ezen a frappáns horoszkóp cikk átíráson vagy már a központi propaganda ennyire óvodás
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Eriksson: Te át szoktad gondolni a mondanivalóját baszki? Tehát kétféle csoport mondja ugyanazt, de nem mindig a hangosabb győz. Eddig persze érthető. Tehát marad a másik csoport, akik ugyanazt mondják ez nem zavar? :)

Te isten barna, ezekből mit akarsz kihozni ilyenkor, mert csak az jön le, hogy mindig össze akarsz szenvedni valami frappáns, szellemes választ, csak finoman szólva nem vagy szellemes :)

@Shikari: Szép kis csapatos van...:) Durbincs meg ez is... Úgy tízen ki is adtok egy átlag szellemisérült ötödikest..
SystemError
@Eriksson: Örülök, hogy felismerted, mert az vagy, de emellett szerintem az alapvető értelmi képességeiddel is baj van. Tehát hülyéségeket raksz össze eleve rossz sorrendben és közben ki is maradnak dolgok. Gratula! A felismerés az első lépcső :) Őszinte leszek, én idős kori demenciára gondoltam. Ne hogy félre kezeltesd magad, tudod ez könnyen megesik az országban...:)
Aki Én
@Shikari: @Eriksson: soha tartalmasabb vasárnapot, lúzerek :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.