47 évesen várja első gyermekét az egykori televíziós műsorvezető, Winkler Nóra, aki már azt is tudja, hogy egy kisfiút hord a szíve alatt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Winkler Nóra (@nora.winkler) által megosztott bejegyzés,

47 évesen első gyermekével várandós Winkler Nóra, akit a legtöbben a Danubius Cappuccino Tripla című rádióműsor és a köztévé több kulturális műsorának műsorvezetőjeként ismerhetnek. 2010-ben a 10. Story Ötcsillag Díjátadó Gálán a műsorvezető Vitray Tamástól vehette át az Érték- és a Közönségdíjat – írja a Femina.

Nórában soha nem merült fel az a gondolat, hogy gyerek nélkül szeretné leélni az életét, azonban sokáig tartott számára, míg elérkezettnek látta az időt, egyszerűen még nem állt rá készen. A művészeti újságírással és árverések vezetésével is foglalkozó Winkler közel tíz éve él együtt élete szerelmével, Petivel, akivel természetesen rengeteget beszéltek már a családalapításról

– írja a Best.

Amikor kiderült, várandós vagyok, eleinte izgultam. Az orvosomtól vártuk a megerősítéseket, eredményeket, hogy minden rendben van. Meg is kaptam tőle. Szerencsére a hányinger, a rosszullétek elkerültek, így volt ez az anyunál és a húgomnál is

– mondta a lapnak Nóra, aki már a hetedik hónapban van. Az is kiderült, hogy egy kisfiút hord a szíve alatt. A baba nevéről viszont még nem döntöttek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Winkler Nóra (@nora.winkler) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk, Femina, Best

Címlapkép: Instagram 

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.