Írta: Gócs Ágnes, a Helló Curry! Blog szerzője Nem győzik a táplálkozástudományi szakértők elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a hüvelyesek rendszeres fogyasztása. No de hogyan kell őket előkészíteni? Ehhez nyújt segítséget ez a minilexikon. Általánosságban szinte mindegyik hüvelyesről elmondható, hogy a száraz verziót felhasználás előtt elő kell készíteni, meg kell főzni. Mindegyiket langyos vízben érdemes […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.