Óriási bátorságról tett tanúbizonyságot Rúzsa Magdi. Az énekesnő leküzdve a tériszonyát tíz méter magasban mutatott be egy artistákat is megszégyenítő mutatványt a Papp László arénában tartott szombati telt házas nagykoncertjén.

Legyőzte tériszonyát Rúzsa Magdi

Fotó: Zsolnai Péter / Blikk

Az énekesnő egy hárommillió forintot érő szerkezetben forgott és énekelt a magasban, majd egy 48 kilós artistalányt tartva fejezte be az Éden című dalát. A közönség, köztük Magdi családtagjai és barátai lélegzetvisszafojtva figyelték minden mozdulatát, amíg földet ért.

Komoly tériszonyom van, ha most fel kellene mennem egy toronyba és le kellene néznem, biztosan rosszul lennék – vallotta be a koncert után Rúzsa Magdi, így még nagyobb teljesítménynek tűnik a vállalása.

Szerettem volna valami egészen különlegeset és látványosat, hiszen az Aréna-koncert, főleg kettő egymás után, az igazán különleges dolog. Rengeteg munka volt ebben a műsorban, közel hetven ember dolgozott azon, hogy minden úgy alakuljon, ahogy megálmodtuk a csapattal. Közel egy évig munkálkodtunk rajta – árulta el az énekesnő, aki azt is elmesélte, mennyit gyakorolt a döbbenetes artistamutatványra.

"Novemberben kezdtem el rá felkészülni. Először meg kellett tanulni, hogy tudom magam tartani, amely olyan izmokat is megmozgatott, amelyekről nem is tudtam, hogy léteznek" – nevetett Magdi, majd hozzátette, a koncert előtti hetekben már heti három edzést tartott kifejezetten amiatt, hogy biztonságosan meg tudja tartani az artistalányt, Besenyő Zillét, aki elárulta: maximálisan bízott Magdiban.

Hihetetlenül erős, úgy fogott, mint egy satu, vasmarokkal. Teljesen megbíztam benne, hiszen sokat gyakoroltunk, hat-nyolc próbánk volt közösen. Nagy szó, hogy Magdi ezt bevállalta, hiszen hatalmas teljesítmény ez tőle, főleg úgy, hogy egyébként letolt egy kétórás koncertet – áradozott az artistalány, aki annyi kulisszatitkot elárult, hogy az Arénában először a koncert délutánján próbálták el a produkciót, előtte ugyanis csak a próbateremben gyakoroltak.

Ezentúl minden évben visszatér majd Papp László Arénába

Rúzsa Magdi a Megasztár megnyerésének tizedik évfordulóján, 2016-ban tartott először koncertet a magyar művészek által szinte szentnek tekintett Budapest Arénában. Az énekesnő azóta kétévente töltötte meg duplán a közel 13 ezres csarnokot, a szombat esti buliján azonban bejelentette: mostantól évente visszatér oda.

Blikk

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Biztos nem ingyen csinálta. És van akkora összeg, ami még a tériszonyt is képes legyőzni. Pláne, ha nem dínárban adják.
Eriksson
És mire volt ez jó? Rúzsa Magdi énekes és nem artista.
Kár volt ennyi időt és fáradtságot beleölni a produkcióba, ettől nem lett jobb a hangja.
fahrenheit451
Én soha nem hallgatok Rúzsa Magdit. Egy számát sem ismerem. Velem van a baj?

Egyszer én is legyőztem a tériszonyomat. Rá mertem állni egy tízforintosra. Nagyon féltem, de kitartottam mindvégig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.