A hétvégén a busójáráson tűnt fel egy felirat, amin egyértelműen Schobert Norbertnek üzentek a maszkások egy korábbi megnyilvánulása kapcsán. Norbi nem kommentálta eddig a feliratot, hiába keresték. 

A Blikk cikke szerint Schobert Norbi fitneszguru nem kommentálta a lapnak, hiába kérték erre a hétvégi mohácsi busójáráson feltűnt felirat miatt. 

A busók ugyanis a következő üzenettel válaszoltak Norbi egy hónappal ezelőtti megnyilvánulására, mikor arról értekezett, hogy a házasságok azért mennek tönkre, mert az anyák képtelenek lefogyni a szülés után:

Sokac kislány legszebb kislány, szebb mint Réka valaha, hidd el Norbi, az sem baj, ha megnő majd a valaga.

Schobert Norbi nem kommentálta a busók hozzá intézett üzenetét

Fotó: Facebook/Mohács - Szívem csücske

A lap szerint a feliratot a Vesele Buše busócsoport vállalta magára, ők a következőt nyilatkozták a lapnak az üggyel kapcsolatban.

Sajnos, vagy hála istennek, a közélet minden évben szolgáltat valami témát, amit mi a magunk módján pellengérre állíthatunk. Minden évben választunk valamilyen közéletet megbotránkoztató témát, idén aktuális volt Norbert primitív megnyilvánulása

- olvasható a válaszuk a cikkben. 

A 38 tagot számláló csoport más feliratokkal is készült, az egyiken áttételesen újfent feltűnt Schobert Norbi.

Mohács – Szívem csücske

Mohács – Szívem csücske added a new photo.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Tök jó!!! Erre varrjál gombot norbika!!!
SystemError
Norbi már elég papós gyurma ide vagy oda Rékácska mellett, aki egész nap 20-30 éves kigyúrt bikák mellett van.. Mivel intellektuális viszonyról szó sincs egy ilyen ostoba és egybites felszínes kapcsolatban hogy mondjam, de régen vannak együtt. Csak a testiég nem szokott senkit évtizedekre monogámiában .tartani, ráadásul ez a őszes papós fej Norbi. Biztos nem haragudnál Rékára, ha...megértenéd nem, hisz nézz magatokra. Te már nyilván "lemaradtál" :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.