Először beszélgettek a királyi palotától való különválásuk óta, méghozzá 4 órán keresztül. Úgy tűnik, Erzsébet királynő és Harry herceg megbeszélték a problémáikat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

What Meghan Wants (@what.meghan.wants) által megosztott bejegyzés,

A királynő és unokája kilométereket sétáltak kettesben, majd egy tea mellett leülve még órákon át társalogtak – írja a Blikk. Harry végül könnyes szemmel távozott egy ölelés után. A királynő brit lapértesülések szerint azt mondta Harrynek, hogy

tudnod kell, hogy nagyon szeretlek, mind nagyon szeretünk téged, és a családoddal együtt bármikor szívesen látunk vissza

Ugyanakkor hozzátette, hogy egy feltétele neki is van,

csak annyit kér, hogy a királyi névből ne csináljon üzletet.

A The Sun bulvárlapnak egy udvari bennfentes elárulta, remélhetőleg sikerült mindent tisztázniuk – teszi hozzá a femina.hu.

Hozzátette:

A királynőnek sokat kellett beszélnie Harryvel, és ez volt az ideális idő arra, hogy mindketten elmondhassák a maguk álláspontját. Amikor a hercegi pár bejelentette, hogy visszalépnek, minden annyira hirtelen történt, hogy ezt az időszakot az összes érintett komoly stresszként élte meg 

A bennfentes ugyanakkor elmondta azt is, a királynő valószínűleg tényleg mérges egy kicsit amiatt, hogy Harry és Meghan visszalépnek, és többet szeretné látni dédunokáját, Archie-t is, de ez igaz Károly hercegre és a család többi tagjára is.

Azonban elfogadja Harry döntését, és azt is megérti, hogy miért szeretnének Észak-Amerikában élni

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,

Ahogy azt ismert, Harry herceg és Meghan hercegné március 31-ével hivatalosan is visszalép a királyi családban betöltött szerepkörükből. Ezzel lemondanak a királyi címről és az ő királyi fensége megszólításról, a royal kifejezést és a Sussex Royal brandet sem használják többet, anyagilag függetlenné válnak. A házaspárnak Anglia mellett Kanada lesz a másik otthona – írja a Femina.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk, Femina

Címlapkép: Instagram

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Helyes, hogy a fiatalok maguk akarnak dönteni életükről.
verőce21
Egy átlag Észak-Amerikai soha nem akar Európában élni. Túlságosan kisstílű, szűk életterű, stupid életformának tartja. Nonkonformisták ehhez az életformához. Ezt tudni kellett (volna) Harrynek is.

Főleg ilyen fokozottan konzervatív környezetben, ahol nagyon régi, nagyon szigorú szabályok és etikett uralkodik. Ráadásul olyan egyénről van szó, aki aki már a Nagy Almában is vitte valamire...
Egy percig sem lehet csodálkozni. Ez nem egy Grace Kelly, vidéki lány történet.
Gazella
Harry jól mellé nyúlt az amerikai csúfsággal. Nem brit! No royal... ne is hasznalják. Nem tesznek eleget a hivatalos megjelenéseknek. Ne is kapjanak semmilyen eltartási pénzt. De felesleges külön biztonsági gárda nekik. Függetlenednek. Akkor ne kapjanak csak úgy bármit meg.
fahrenheit451
@Gazella: Pl. mit szólnál a "kurva anyádhoz", gaz ella - te fideszes gyökér, aki még a királyságot sem érti a 21. században?
Jozefina
Harry gyenge férfi, hagyja magát orránál fogva vezetni a nem királyi családba illő feleségétől!!! Még elég fiatal ahhoz, hogy átértékeljen mindent és elválljon. Neki a királyi családban lenne a helye!!!
Lepényleső
...na vajon miért szeretnének Kanadában élni? Mert nagy a hat alma,ám a delikvens ezt még észleli?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.