Az énekes-házaspár rendkívül elfáradt a rengeteg munkában, így érezték, fontos lenne már egy kis kikapcsolódás. 

Számunkra egy-egy ilyen utazás felér egy valóságos gyógykezeléssel

– kezdte élménybeszámolóját Korda György a hot! magazinnak.

Sok betegség lelki eredetű, mi a megelőzés híve vagyunk. Ha kimerülünk, akkor elmegyünk feltöltődni

– magyarázta az énekes kiemelve, milyen kemény és fárasztó év van mögöttük. A házaspár rengeteget aludt, és sok egészséges ételt is megkóstolt a spanyolországi üdülés során, így sikerült maximálisan kikapcsolódniuk.

Nem lehet elvárni tőlem, hogy úgy énekeljek a rajongóknak, mintha húszéves lennék"- magyarázta a Korda György, aki a nyaralások után mindig úgy érzi teljesen megfiatalodott. "Nekem ebben a korban már muszáj rákészülnöm a feladatokra

– tette hozzá az énekes, akinek Klárikával együtt fontos, hogy tele legyenek energiával, ugyanis az idei év is rengeteg fellépést tartogat számukra, és természetesen mindig a maximumot szeretnék nyújtani a színpadon.

A Blikk szemléje szerint a nyaralásokon túl azonban van más is, amivel fel tudnak töltődni: a Korda Piano Bár a Villa Kordában remek helyszín a kikapcsolódásra, ráadásul itt gyakran találkozhatnak rajongóikkal is.

Címlapkép: Facebook/Korda György és Balázs Klári

(blikk.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: ...akiknek nincs izlésük,ezt tedd hozzá tibim.
kolnidre
A Bagi-Nacsa műsorba csak rongy emberek lépnek fel.Korda ehy roppant buta ember nyilatkozatai alapján,a felesége meg két nulla.
KisGenyo2
@kolnidre: Még jó, hogy a többi emberre is gondol a média. Azoknak ott a Valóvilág, az Éjjel-Nappal Budapest, meg a Győzike. ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.