A házi kenyér sütés maga a csoda. Igaz, hogy a kelttészták készítése időigényes, de nagyon megéri. Talán fárasztónak találod a dagasztást, de a ritmusos mozgás, az erőkifejtés igazán jó stresszlevezetés. Honnan lehet tudni, hogy megfelelő-e a tésztánk és abbahagyhatjuk a dagasztást? Ujjaink között egy sima, ruganyos tésztát kell kapnunk. Minél hosszabb ideig dagasztunk, annál több levegő kerül a tésztába, annál lazább szerkezetű lesz a kenyerünk.

Forrás: estebed.hu
Feltöltő: EstEbéd
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.