Kiadta az adóhivatal azoknak a névsorát, akik több, mint 180 napja rendelkeznek 10 millió forinton felüli adóhátralékkal – mint minden évben, most is érdemes böngészni.

Ezek a celebek tartoznak a legtöbb adóval a NAV szerint – Berki Krisztián több mint 10 milliót nem fizetett be

Kiadta a NAV a legnagyobb adótartozók listáját, közöttük feltűnik Bíró Ica és a feltűnő költekezéseiről híres Berki Krisztián neve.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2019 negyedik negyedévében 86 adózónál állapított meg – jogerőre emelkedett határozatban – jelentős összegű adóhiányt, ez magánszemélyeknél 10 milliónál, míg más adózóknál 100 millió forintnál nagyobb összegű adótartozást jelent.

Az ismertebb nevek sorában nem először bukkan fel Bíró Ilona, azaz Bíró Ica neve az egyéni vállalkozók között az adóslistán, az egykori modell, a Metal Lady néven ismertté vált énekesnő és fitneszedző az elmúlt években legtöbbször a bedőlt svájcifrank-alapú hitele és kilakoltatása kapcsán került be a hírekbe. Szépségközpontja kialakítására vett fel devizahitelt, amelynek törlesztője – Bíró Ica korábbi nyilatkozata szerint – majdnem a háromszorosára nőtt, amit már nem tudott fizetni, két ingatlanát a végrehajtó elárverezte, őt kilakoltatták.

Berki Krisztián tévés celeb neve is tartósan ott parkol a magánszemély nagyadósok között. Berki – aki 2008-2010-ben az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója is volt – költekező életmódját a közösségi médiafelületeken folyamatosan dokumentálja, a tavaly őszi önkormányzati választáson pedig meglepetésre – közel tízezer támogatói aláírást összegyűjtve – elindult a főpolgármesteri posztért. Az is tudható róla, hogy belekeveredett egy hatmilliárd forint összértékű adócsalási ügybe, amiben 45. rendű vádlottként ötmillió forintos kárt okozott a költségvetésnek azzal, hogy az egyik cégén keresztül fiktív számlákat fogadott be.

Forrás: Blikk

Kép: FEM3

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
most olvasom a szenzációs hírt! .. Berki virág helyett BMW-vett a feleségének nőnapra!..

(az persze marhára nem érdekli, hogy tíz millával tarozik az adóhivatalnak, és zárolták a vállalkozásait)

Ez a hír és az adóhivatali tartozás igencsak gondolatébresztő...főleg annak fényében, hogy ez a jóarcú ember nemrég még Budapest főpolgármestere szeretett volna lenni
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
FLETÓ
Kis embert kis dologért nagyon megb@sszák, nagy embert nagyért sose!
nevemnick
Rohadjon meg mindegyik egytől-egyig.
Meg azok is, aki havi több millióból anyagilag nincstelen.
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Most teljes komolysággal: azt meri állítani a NAV, hogy ennek a hulladéknak n em lehet a körmére nézni?
Amikor engem, a szomszédot, mindenkit megb@sznak 5000 ft miatt, akkor ezeket nem molesztálják?
Már azért is adót kellene fizetnie, ahogy kinéz! Meg amivel naponta provokálja az embereket a ringyó feleségével együtt!
Ennek BMW nőnapra, a másik éhen hal 40 évnyi munka után?
Hiába, az emberi ocsmányságnak nem és nem bír vége lenni. Sőt, támogatják! Gratulálok hozzá.
Borsodi
@jesz: Az ilyen emberekre nem vonatkozik a törvény! Pl Gáspár Győző!
SystemError
Végre egy jellemében is hozzáillő ruha

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.