ENNYIT AZ ÉRTÉKRENDRŐL!!! =)) Kétmilliárd azért az egészségügynek is leesett a szombati pénzosztásban. A Népszava írt arról a Magyar Közlönyben megjelent határozatok alapján, hogy szombaton az Orbán-kormány 18,5 milliárd forint átcsoportosításáról döntött a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból. De hiába van országos vészhelyzet és különleges jogrend a koronavírus-járvány miatt, az egészségügyre ebből mindössze 2 milliárd forint jutott, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ kapja ezt az átcsoportosított összeget.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez kérem így durva hazugság

sem a tények, sem pedig a tapasztalat nem adott okoz ilyen optimizmusra

Sajtó beszámolók szerint „átcsoportosításokról szóló rendeletek jelentek meg a szombati Magyar Közlönyökben (42. közlönyszám)”. A portálok beszámolva a pénzekről egy kicsit, na jó egyesek jobban rácsodálkoztak arra, hogy az egészségügy csak egy kis összeggel szerepel a rendelkezésekben. Az egyikük így fakadt ki: „Magyarán, az Orbán-kabinet szombaton 18,5 milliárd forint átcsoportosításáról döntött, az egészségügy azonban mindebből csak kétmilliárdot látott. ”.
Nos azt kell mondjam, hogy ez minden alapot nélkülöző feltételezés, lévén ösmervén ártunk és qurmányunk működését semmiféle biztosíték sincs arra, hogy ebből a 2 milliárdból egyetlen fillér is eljut az egészségügybe! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.