A két híresség nem kíméli egymást az Álarcos énekes színpadán.

Istenes Bence durván beszólt Csobot Adélnak

Már megszokhattuk, hogy az Álarcos énekesben folyamatosan megy az adok-kapok, így nem csoda, hogy a műsorvezető a feleségét, Csobot Adélt sem kíméli.

A maszkos műsorban már többször volt téma Istenes Bence csajozós élete, amit igencsak kínos hallgatni, mivel a nyomozók között ül a műsorvezető felesége is, Csobot Adél, aki nagyon viccesen tud reagálni az exes viccekre.

Mindazonáltal Bencének sem sül le a bőr a képéről, ugyanis a legutóbbi adásban – rájátszva a korábbi, exes viccekre – pinkbe öltözött, nyuszis táncosnőkkel vonult be a színpadra, az arcán fülig érő mosollyal.

Adélnak nem is kellett ennél több, és egyből a saját, szexi ruhájára hívta fel Bence figyelmét:

"Ha neked szabad nyuszikkal bejönni, akkor nekem is szabad így felöltözni, nem?" – kérdezte Adél, amire Bence természetesen egyből visszavágott:

"mi az, hogy így felöltözni, te konkrétan nem öltöztél fel! Ülj már le, hát nincs rajtad semmi!" – förmedt rá a műsorvezető a feleségére.

A pár egyébként azt is elárulta, hogy imádják egymást hergelni a forgatások alatt, de még az egyszerű hétköznapokon is van, hogy elkezdik cukkolni egymást.

Forrás: Blikk

Kép: Istenes Bence/Instagram

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Istenesék 7 éve alkotnak egy párt, de sehol semmi nyoma annak, hogy házasok lennének. Nem értem miért kell egy néhány soros írásban legalább háromszor feleségének nevezni az élettársát.
volvós
...tiszavirág életű álcelebek...és kurvára unalmasak !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.