EZT A VICCET VELÜNK IS ELJÁTSSZÁK, CSAK A MI KÖRNYEZETÜNKKEL Alaposan átverte munkatársait egy szoftverfejlesztő, aki szintén karanténba szorulva otthonról dolgozott. Igaz, ez az átverés legalább csak egy jópofa móka volt, amin nagyot lehet nevetni. Ilyen időkben ez nem is olyan nagy baj.

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kész átverés? Az!

de ártunk és qurmányunk lényegében ezt játssza velünk, csak nem a sajátját, hanem a mi környezetünket plakátolják át

Az index.hu által szemlézett egyik blog számol be róla, hogy „Alaposan átverte munkatársait egy szoftverfejlesztő, aki szintén karanténba szorulva otthonról dolgozott. ”!
Az átverés abban merült ki, hogy „legalább megtréfálja kicsit kollégáit, elhitetve velük, hogy valami menő luxusapartmanban él a nem annyira menő és nem annyira luxus lakása helyett.”!
Nos túl a már említett tényen, hogy ártunk és qurmányunk hasonló kábításban akarja belénk súlykolni, hogy milyen jó nekünk az ő uralmuk alatt a kommunikációs pribékjeik is hasonló hazug álomvilágot terjesztenek magukról! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.