JÁRVÁNY IDEJÉN IS NYOMATJÁK A Budapesti Útépítési Program keretében pénteken átadták a századik, új szilárd burkolattal ellátott önkormányzati útszakaszt, a csepeli Fenyves utcát. A legfontosabb útépítési munkák ilyen embert próbáló időben is folytatódnak, az idei évben is több száz új út készülhet el - mondta Szatmáry Kristóf, a Budapesti Útépítési Program koordinációjáért felelős miniszteri biztos, miután Borbély Lénárddal, a kerület polgármesterével közösen csütörtökön átadták a megújult utcát.

Forrás: ma.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A propagandához lehet csoportosulni?

Miközben az állampolgárokat idétlen és átgondolatlan kijárási marhaságokkal korlátozzák a saját szórakozásukat nyomatják

Nem tarrtopzik közvetlenül a témához, de meg kell állapítsam: ismét okadatolták, hogy ennyire fogalmuk sincs a mindennapok valóságáról. Még azt sem tudják, hogy a nuggerek jellemzően korán-kelők!!! =))
Nos már az sem volt semmi, hogy az egyik vezérbarom bár fertőzött, de büszkén emelt fővel bejárt a parlamentbe. Most meg óriási palávert, ünnepélyes avatást rittyentettek a csepeli Fenyves utcában! Mondanom sem kell, hogy „Vörös Csepel, zúgjon a hangod,”, hisz a fityesznyik polgi + Budapesti Útépítési Program koordinációjáért felelős miniszteri biztos, valahogy a fővárosról nem esik szó (lehet gyáván megijedtek a járványtól)!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.