HALOTTRÓL VAGY JÓT VAGY SEMMIT, NA DE ENNYI HAZUGSÁGOT??? =)) Miután vasárnap a Duna Televízióban adásba került a Chrudinák Alajosról szóló, tőle elbúcsúzó portréfilm, ma már leírhatjuk a hírt, amelyről a magyar sajtóban eddig csak bizonytalan értesülések jelentek meg: a Panoráma című műsor egykori főszerkesztője március 11-én elhunyt. Ma, március 29-én lenne 83 éves. A róla szóló megemlékezést, a Magyar szemmel – Ahogyan Chrudinák Alajos …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Halottról vagy jót, vagy semmit, na de ennyi hazugságot?

Magyar Nemzet: „Elhunyt Chrudinák Alajos”

Persze Kövér Laca országában az ember már semmin sem csodálkozik, de a duma „Chrudinák Alajos oknyomozó újságíróként vált ismertté. Bátorsága legendás volt, bírálta a kommunista rendszert, amiért börtönbe is került.”
Amiből lássuk be ezen a módon egy szó sem igaz. Oknyomozó újságíróként a „bátorságáról” operatőrei sokat meséltek és az börtön dolog is erősen sántít. Nem csak a ténye, de a módja is nagyon más. A wiki szerint „Moszkvában, a Nemzetközi Kapcsolatok Intézetben tanult 1955–56-ban. …Az 56-os forradalom során Nagy Imre vonalával szimpatizált, ezért egy évre bebörtönözték,”!!! =))
Yoda69
Rest in Peace!
Karakteres ujsagiro volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.