A műsorvezető a Facebook-oldalán üzent.

Gundel Takács Gábor fontos üzenetet tett közzé a koronavírusról

A Maradj Talpon! Magyarország egyik kedvenc vetélkedője, ahol a műsorban szereplő versenyzők a a mélybe zuhannak, ha rossz választ adnak.

A koronavírus- járvány miatt több híresség is felhívta a figyelmet az önkéntes karanténra és az otthonmaradásra. Most Gundel Takács Gábor a műsor címének megváltoztatásával üzent mindenkinek a Facebook-oldalán: Maradj Otthon!

Forrás: Blikk

Kép: MTVA

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Úgy jobban belegondolva...igazán kíváncsi leszek,mennyire lesz hatásos ez a maradj otthon duma,ha beköszönt a jóidő? igazán kíváncsi leszek egy esetleges meleg nyáron mivel tudják az embereket benntartani a panelokba,bérházakba...ezen elgondolkodott már valaki??? főleg jön a tavasz...beindulnak a hormonok...érdekes helyzet lesz...
creativehun
Annyira imádom ezeket az aranyos embereket akik a pár félretett forintjukkal megmondják a tutit...mint mondjuk Kasza Tibi..aki naponta csak ötször mondja el ,hogy maradj otthol...miközben Ő kivett pár száz milliócskát a cégéből..és valóban otthol maradt. Mond ezt a magyar lakosságnak..barátom akik nagy részének legfeljebb 1 havi tartaléka van..aztán konyec. filma!
Zsopiale
Eljutottam oda, hogy két szót ha meghallok azonnal ütök. koronavírus és operatívtörzs... kurva unalmas és szánalmas ez az ostoba hisztéria...
RonaGyuri
iszonyúak ezek az ócska celeb majmok, persze a NER-társak szellemi színvonalához valók! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: és még ez is:?

S még ez tanítja a fírkászékat

Hogy Zöldike-ke tanárúr nem egészem százas azt már számos esetben okadatolta, de hogy ennyire egyszerű az már tőle is sok(k)

A szokásos büffentései tegnapi „Médianapló - A hatalom miért maradt offline? - Zöldi László” kiadásában még saját magát is sikerült alulmúlnia. Miközben a szándékozott mondókáját csak a szokásos gyenge színvonalon erőlteti, a nagy ádáz igyekeztében azt sikerült magából kipréselni, hogy: „A XX. század viszonyait tükröző Nemzeti alaptanterv a szeptember 1-én esedékes bevezetése előtt fél évvel áldozatul esett a XXI. századi digitalizációnak.”!!!
Ami túl azon, hogy alapvető fogalmi tévedésekben (igen így többes-számban) van, a tények teljes félreértése/félremagyarázása! Igen ez a „digitalizáció áldozata” dolog a gond. Túl azon, hogy elsősorban az előkészítetlensége és leértékeltsége – amire kell-e fényesebb bizonyság, minthogy Tompika az illetékes NER-társ??? =)) – okán, egyértelműen nem XXI. századi, a valós gond, hogy csupán egy kézenfekvő eszközről van szó! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Na ez már tényleg irreális

sajnos az értelmes emberek sem állják meg, hogy ne jósolgassanak

Mottó:
„Bárhogy lesz, úgy lesz
A jövőt nem sejthetem
A sors ezer rejtelem
Ahogy lesz, úgy lesz!
Bárhogy lesz, úgy lesz”

„Ismét elgondolkodtató Facebook-poszttal jelentjezett Barabási Albert László neves fizikus, hálózatkutató az Egyesült Államokból.” – számol be a derék matyar média. S itt az „ismét”-en van a hangsúly, nem állta meg, hogy ne ossza meg látomásait. Természetesen részleteket nem osztott meg, így akár komoly megfontolások eredménye is lehet. S hogy bejön-e? Vagy igen, vagy nem, de az biztos! =))
Azonban a jóslatának van egy része, ami felettébb irreális, egyértelműen arra utal, hogy nem ismeri a rögvalóságot, sőt hamis reményeket kelt a kevésbé szofisztikált emberekben!
Így fogalmazott: „ha lesz oltás, lesz színház, lesznek koncertek, újra megtelnek a vendéglők, sőt, még focimeccsek is lesznek, tömött lelátókkal”! Mi? Hol? Micsoda? Tö-mööött lelátók? Magyarországon???
Ahogy a klasszikus vicc mondja: A kézfejét és ujjait megoperáló orvos mondja a betegnek: szépen javul a keze, hamarosan akár már zongorázni is fog tudni!
Mire a beteg: az nagyszerű, mert szegény anyám egy csomó pénzt költött arra, hogy megtanuljak zongorázni, de nem sikerült! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.