Ideje hozzászoknunk egy új beszédmódhoz. Remélve, hogy se a Magyar Újságírók Országos Szövetségét, se annak elnökét, se a HVG-t nem sodrom bajba azzal, hogy rájuk hivatkozva idézem a tegnap elfogadott úgynevezett koronavírus törvény egy passzusát, álljon itt pontosan az a szöveg, amellyel foglalkozni szeretnék. Már e hosszúra nyúlt felvezetésből érezni lehet, mennyire más ez a nyelv, amelyet most annak érdekében kénytelen használni újságíró, blogger, s talán a közösségi oldalakon posztolók is, hogy elkerüljék a szabadságvesztés rémét.

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ami címez illeti fogalmam sincs róla, hogy az itteni cenzornak mennyim haja van! Azt azonban tudom, mert tapasztalom, az ízlése meglehetősen sajátságos. Pontosabban igencsak célirányos! Aminek legfontosabb eleme, hogy miközben egy csomó megbízható korrekt forrásból származó ellenőrizhető és ellenőrzött hírt kiradíroz a büdös halfarok minden szarát beengedi, sőt ő maga is előszeretettel terjeszti a valóság nyomait is hiányoló ócska hazugságokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.