Van, aminek még a koronavírus sem állhat az útjába.

Nem számított a kijárási tilalom, Kiszel Tündének muszáj volt műkörmöshöz mennie

Kiszel Tünde a világjárvány idején is mesés körmökben szeretné élvezni a mindennapokat. Nagy szerencséjére jelenleg a fodrászatok és a körmösök is nyitva tarthatnak, így meglátogatásuk semmilyen akadályba sem ütközik – eltekintve a potenciális fertőzésveszélytől.

Így hát, Tündi hatalmas elánnal útnak indult, és megcsináltatta a körmeit, mégpedig szép neonrózsaszínűre, ahogy azt kell. A naptárdíva a biztonság kedvéért – vagy a körmöse kérésének eleget téve – arcmaszkban nézte végig, ahogy az ujjkoronái megkapják a jól megérdemelt kényeztetést.

Forrás: Blikk

Kép: Kiszel Tünde/Facebook

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
Az őt fikázók meg családi pikniket tartanak a jó idő végett. Talán be kellene rajtuk hajtani az 500 ezer forintokat, de valahogy semmi nem történik.
Zsopiale
@namihami: Pedig ez kivételesen pont okos volt, mivel így tudott média figyelmet szerezni... mindegy hogy és milyen áron, csak felszínen maradjon... ha más nincs, hát botrányhős, megbotránkozható, hisztériakeltő, lesajnált vén randa celeb lotyó... ebből él ugyebár...
Sámannus
Ment volna a lópedikűröshöz tehénpatkót is csinyál ám a jó kovács bizony! Nem repedezik olyan gyorsan a sarka.
namihami
@Zsopiale: Pont ezt írtam 04. 07.-én, 21.29-kor . Abból él, ami vele egyidős. Az emberek szégyene, hogy ilyen szinten. Ezt már leírtam más cikkhez, de itt is áll.
Mórickáékat kérdezi a tanítónéni, hogy ki, mi akar lenni.
Pistike: Én mérnök.
Sanyika: Én orvos stb.
Móricka: Én tetőtől talpig lyukas.
Tabnítónéni: Lyukas? Miért?
Móricka: Mert a nővéremnek csak egy van, de az egész család abból él.
Ez ennél a luvnyánál is igaz...
vacsi
Tüncike nem mai gyerek, mondhatom, hogy öregasszony. Egy öreg ki tudja maszkírozni az arcát, hogy fiatalabbnak látsszék, egyedül a kezét nem tudja - az mindenképpen mutatja a korát. Most egy ilyen öreg kézre rózsaszín - vagy bármilyen színű - műköröm öngól: odavonzza a tekintetet.
Arról már ne is beszéljünk, hogy éppen most kell neki?!
Zsopiale
Fiatalon amúgy jó nő volt vitathatatlanul a 80-as évek közepén... még a Tutti Frutti sztripműsorban is szerepelt, mint modell, a német RTL-en... akkoriban a dús szemöldök, szőrös láb meg hónaljszőr még nem volt gond... :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.