A koronavírus emberek millióit kényszerítette a négy fal közé az elmúlt hetekben. Vajon hogyan hat idegrendszerünkre ez a hirtelen bezártság? És miképp erősíthetjük meg ideg- és immunrendszerünket az elkövetkező időszakban? Tippekért dr Kovalenko Marinához, az Alternatív Mozgásszervi és Gerincgyógyászati Klinika vezetőjéhez fordultunk. Az agyunk rövid, egyértelmű eseményeket dolgoz fel a leghatékonyabban. Minél több bizonytalan faktor […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Miért káros a karantén? Mit okoz a hosszantartó bezártság? Már az I. világháborút követő időszakban felismerték, hogy a hosszú ideig tartó kórházi tartózkodás ront a betegek állapotán, az intézmények ingerszegénysége gyorsítja a leépülést, az elbutulást. MAGYARUL A KORMÁNYOK OLYAN TÖMEGEKET KAPNAK A VÉGÉN, AKIK MÁR ANNYIRA BUTÁK, HOGY MÉG KÖNNYEBBEN TUDJÁK ŐKET IRÁNYÍTANI. A leggyengébbek és a már amúgy is betegek pedig idő előtt meghalnak, akiket már nem kell eltartaniuk így milliárdok felszabadulnak viszonylag rövid idő alatt. Vagyis a hosszantartó karantén éppen olyan veszélyes sőt még sokkal veszedelmesebb, mint a mostani koronavírus (2019-nCoV). Erről miért nem tájékoztatják az embereket a kormányok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.