Jakupcsek Gabriella szerint az időseknek nem mindegy, hogy most kimarad egy ünnep.

"Nem tudom megölelni az unokámat!" – Jakupcsek szomorú húsvétja

A műsorvezetőt legjobban édesanyja, gyermekei és unokája hiánya viseli meg. Két nagyfia, Bálint és Marcell ugyanis már régóta külön él tőlük, édesanyja szintén távol van tőle.

– A szívem szakad meg az idősekért, mint az édesanyám vagy az anyósom, hiszen nekünk még van időnk, nekünk még nem számít, ha kimarad egy ünnep, a szomorú viszont az, hogy nekik nagyon is számít

– mesélte a Borsnak Jakupcsek. A nagycsaládi húsvét azonban idén náluk is kimarad, amivel egy régi hagyomány szakad meg.

– Minden évben a balatoni nyaralónkban ünnepeljük a húsvétot, s ilyenkor mindenki ott van: nagyik, szülők, gyerekek, unoka. Nagy fájdalom, hogy ez most nem lesz, de abban biztos vagyok, hogy amint lehetséges, valamilyen formában ké­sőbb pótoljuk az ünnepet, csak meglehet, nem a húsvét nevet kapja majd, hanem valami találó címet adok az összejövetelnek.

A tévés egyébként rengeteg időt tölt a lányával, Emmával, a testmozgást sem hagyja ki, és hetek óta a konyhában is sokat tüsténkedik. Sokakhoz képest szerencsésnek érzi magát, hogy van kertjük, de úgy véli, szerettei hiánya pont olyan fájdalmas, mint mindeki másnak.

– Nagymama is vagyok, és bevallom, rettentően hiányzik a kisunokám. Bár napi szinten látom a videóhívások alkalmával, az, hogy nem tudom magamhoz szorítani, nagyon rossz érzés. De optimista vagyok, s bízom benne, hogy amilyen hirtelen beállított ez a járvány, olyan váratlanul jön valami, amiről most még nincs tudomásunk, s egyszeriben elvonul, és visszakapjuk az éle­tünket.

Forrás: Bors

Kép: Jakupcsek/Facebook

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsopiale
A kisszerű, képmutató bugris prolivircsafthoz szokott agyhalott csordabirkák most nagyon szenvedhetnek szegénykék... :D
kereső
Igen ez igy nagyon rendben van. És most akkor sziveskedjen Gabriella és mások is elgondolkodni azon, hogy vannak nagyszülők, akik évente kétszer-háromszor ölelhetik magukhoz a gyermekeiket, unokáikat. És az egyik ilyen alkalom a Húsvét. Vajon ők mit érezhetnek most?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.