A sztárt a Blikk kérdezte a témában.

„Meg kell állítani az internetes gyűlölethullámot!” – Singh Viki online zaklatóiról vallott, különösen fáj neki a migránsozás

Elég a gyűlöletből címmel megosztott egy videót tele olyan durva kifejezésekkel, amelyekkel rendszeresen illetik a kommentelők. Hogy viseli a támadásokat?

– Ez kit ne viselne meg? Egyes emberek nem fogják fel, a szavaknak mekkora súlyuk van, érző lényeket bántanak. Bevallom, a videó megszületése előtti napokban sírtam, lelkileg padlóra kerültem. Nem tudom elhinni, hogy sokan úgy bántanak, hogy nem is ismernek.

Melyik támadás fáj a leginkább?

– A migránsozás, mert rengeteg rossz gyerekkori emléket előhozott, például hogy mennyit bántottak az iskolában azért, mert indiai vagyok. Előjött bennem a kislány, aki az anyukája ölében sírt, hogy ne kelljen iskolába mennie, és meg akart halni. A gyűlölködők arra sosem gondolnak, hogy a szavaikkal tönkretehetnek embereket.

A videó után mit tapasztalt?

– Több olyan kommentelő, aki korábban támadott, magyarázkodni kezdett, hogy nem is úgy gondolta, amit írt, és nem feltételezte, hogy megbántott. Ha már százból egy ember felfogja ezt, talán jobb lesz a világ.

Mozgalmat nem akar indítani?

– Szívesen tenném, mert azt gondolom, az internetes gyűlölethullámnak megálljt kell parancsolni! Ez nem rólam szól, hanem a jelenségől. Azt szeretném, ha ebből lehetne egy kampány, amely felhívja a figyelmet a körülöttünk tomboló gyűlöletre és annak következményeire.

View this post on Instagram

#hangotrá #elégagyűlöletből Ahogy az emberek egymással bánnak az egyszerűen gyalázatos... az, hogy egyeseknek a legnagyobb örömöt az okozza ( tisztelet a kivételnek) , hogy számotokra vadidegen embereket gyaláztok, az egyszerűen megrémit, és elszomorít... A kommentjeiteket olvasva elgondolkodik az ember, hogy vajon pontosan emiatt tart itt a világ ahol tart?? Tele van rosszindulattal és gyűlölettel, az emberek azt élvezik, ha egymáson élezhetik a karmaikat, a saját problémáikat vetítik ki a közösségi médiában olyan emberekre akiknek a “munkásságát” és értékeit nem is ismerik.... A Salma Hayekes képemhez visszatérve... A követőimnek készített kedves poszt után Én “balga”, egy pillanatra elhittem, hogy én is szép és értékes vagyok... hiba volt, mert amit kapok ezért azt nem teszem zsebre.. Elgondolkodtok azon mekkora súlya van a szavaitoknak? Hogy a gyűlöletbeszéd miatt hány és hány ember vagy GYERMEK vet, vagy akar véget vetni az életének, vagy érzi azt, hogy el akar menekülni a világból, el akar süllyedni a föld alá? Miért tesz az boldoggá bárkit ha mást bánthat??#szégyen (A sajtó számára szöveget ENGEDÉLY NÉLKÜL felhasználni tilos! Szeretettel állok rendelkezésetekre, és szívesen vàlaszolok minden kérdésre a témával kapcsolatban

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Ami egyszer elszabadult, azt nehéz megállítani. De mindenképpen csúnya dolog, ha ismeretlenül bántanak valakit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.