Instagram-posztban osztott meg képet párjáról.

Bepasizott Rogán Cecília – fotót is megosztott kedveséről

Úgy tűnik, új párra talált Rogán Antal volt felesége, Rogán-Gaál Cecília. A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője és felesége tavaly novemberben jelentették be válásukat, azóta nemigazán lehetett mit tudni magánéletükről.

Ezt a csendet törte most meg Cecília, aki Instagramján osztott meg képet párjáról. A fotó mellé ezt a szívhezszóló üzenetet írta:

A kép felhasznàlása nem megengedett ! Bàrmilyen jellegű felhasználása jogi eljárásokat von maga után ! #love #mylove #together #togetherathome #togetherforever

Ennek fényében a képet magát mi nem is osztanánk meg, aki kíváncsi rá, ezen a linken keresztül nézheti meg Rogán-Gaál Cecília oldalán.

Kép: TV2

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ha már muszáj volt a kabinetirodának beszámolni a válásukról, akkor a vagyonmegosztásról is beszámolhatott volna. Biztos nagyot néznénk a 2010 előtt még puritán politikusi életet hirdető Rogán Antal vagyonosodásán.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Ránézésre minőségi cserét csinált rogánné igaz,a pasija bukszájába nem látunk bele,de gondolom,nem hentes,vagy áruházi árufeltöltő az ürge. Bár nem értem,hogy a nevét miért nem változtatta vissza Cecil
Sámannus
Farkas étvágya lehet Cilikének, míg Tóni a birkákkal béget.
kereső
Őszintén! Ki nem xarja le , ezt a közpénzen átalakitott-és kitömött riherongyot. Nála még az útszélen strichelő is tisztességesebb, az nem lopja meg a honfitársait.
RonaGyuri
hol van shakira, s miért nem szól, hogy lópofájú??? =))
simmering73
Bocsásson meg a világ, de ha erre a nőre nézek, kiráz a hideg.
DR Eric CARTMEN
Ezekből a CECILIÁKBÓL már elegem van !!
human
Ha már muszáj volt a kabinetirodának beszámolni a válásukról, akkor a vagyonmegosztásról is beszámolhatott volna. Biztos nagyot néznénk a 2010 előtt még puritán politikusi életet hirdető Rogán Antal vagyonosodásán.
kismari
Szegény pasi, ha közben ránéz, hát még ha belegondol, hogy ki után teszi tiszteletét.
kereső
@human: Mi let az egykori "parasztgyerekből"??
kereső
Nem tudom, hogy kinek mi tetszik, de ezen a nőszemélyen már semmi sem valódi- mű minden, akárcsak palácsikon. (és mindkettő a közpnznek köszönheti műmájer orcáját)
SystemError
Sajnálom, de nem tudnék elvonatkoztatni sem a hörcsög fogaitól,sem attól, hogy össze van Rogánozva. Az, hogy hülye és "egyszerű" az ilyen kapcsolatokban úgy sem szempont. Nem tudom mi van ezzel a csávóval. Biztosan sok a pók a sarokban:)
Nyírfa
Ez a nő csúnyább lett mint volt eredetiben, pedig úgy sem volt szép vagy bájos teremtés. De nem is az a lényeg, hogy kirakatbabának születünk-e, hanem, hogy milyen a jellemünk, hogyan élünk a szellemi képességeinkkel, minek a szolgálatába állítjuk a tehetségeinket. Számomra mind a megjelenése mind az erkölcsi szintje taszító.
Tudjátok kire emlékeztet? M. Jacksonra. Persze, csak abban az aspektusban, hogy ő sem tudta elfogadni magát annak, aminek született.
SystemError
@Nyírfa: Az ilyen torzulásokon áteső nőknél esetleg az első 1-2 beavatkozás szól arról, hogy valóban esztétikai, de a legtöbb azonnal gumibabát csinál magából. Utána meg már csak a lifegő izéket pakolgatják ide-oda, mint a róka, holló és a sajt meséjében még el nem fogy teljesen. Tehát egy 15 évnyi torzításból jó ha van 2-3 év, hogy ki is néz valahogy.. Nem értem , emrt szerintem már van ennyi 50-60 éves példa is ebből, ami elrettenthetné ezeket a nőket. Így leélni még 30 évet, ahogy ezek utána már kinéznek...:)
kereső
@SystemError: "össze van Rogánozva"!!:))))))))
KisGenyo2
@SystemError: "össze van Rogánozva"
De csak a külső 6-8 centi. Beljebb, még újszerű! XD
vacsi
"Bepasizott" - valóban, ezekre a nagy "szerelmekre" ez a megfelelő kifejezés! Nem irigylem tőle.
SystemError
@KisGenyo2: "Beljebb, még újszerű! XD" Ott szerintem dugi-kötvények vannak..
namihami
Azért a ""Rogán"" előnévtől, még a válás esetén se akart szabadulni, mert az még jó pénzt hoz majd a házhoz. Láthatja az újonnan érdeklődő(k hada), hogy a p..a melyik istállóba volt valamikor bekötve. És a fedeztetés alkalmával az még jól jöhet.
Zsopiale
Nah akkor fordult a kocka... itt az első parazita fasz, aki a pénzéért "szeret" egy irtózatos rusnya fertelmet, ráadásul még attól is eltekint, hogy a vagyon véres, hiszen tudjuk, a magyar nép halála és nyomora által rabolt közvagyon... gratulálok
Nyírfa
@SystemError: 67 éves vagyok - leszek -, de szeretem látni az arcomban azt a kislányt, fiatalasszonyt, aki voltam. Elfogadom, hogy már nem kell ritkítani a hajam, mert ritkul magától is, hogy picit megereszkedett a képmásom, hogy a szemem kisebbnek tűnik, mert ránehezedik a szemhéjam - éppen csak hogy, mégis, micsoda különbség. Kevesebb a saját fogam, mint szeretném, de a mosolyom a régi, és szeretek mosolyogni, mert az kifejezi az életérzésemet.
El nem tudom képzelni, hogy az ajkamban , a keblemben szilikon legyen , hogy viaszbábuként pózoljak egy címlapon.
Szoktam nézni a Barátok köztet az RTL-en , rossz ránézni Varga Izára. Megcsináltatta a felső ajkát, és ettől egészen otromba lett az arca. Ha férfi lennék, nem tudnék megcsókolni egy felfújt szájú hölgyet, mert csak a feldagadt húsdarabot látnám benne. :)
vacsi
@Nyírfa: Egyetértek. A nagymamám mondogatta: nem az a szép, aki szép; ki kit szeret, arra néz. Azt hiszem, az ilyen műnőket valójában senki nem szereti - csak jó velük pózolni...
volvós
Szilikonos műnő, avagy nemzeti ringyó !!!
Nyírfa
@vacsi: Az érdek!

Ül a nagymamád mondása. Ez különösen tetszik: ki kit szeret, arra néz. Lehet, hogy a szem felcsillan egy szép arc, egy karcsú derék láttán, beindul a kémia, de az igazinál a szív veri a ritmust, és a szemünket le sem tudjuk venni róla! :)
TASzSz
@human: Akkor még fogszabályzóra sem tellett...
SystemError
@vacsi: Hát ebbe ne menjünk bele, de a partnereknél is van baj, aki ezek őszintén szereti, ha van ilyen.. Az ilyen tipusú toprzuilt exhibicionizmus nettó szexuális jellemek csak az érték. Röviden felfújt száj, száj feletti piercing, mellek. stb. Tehát csupa szándékos szexuális jellegű figyelemfelhívás. Persze legyünk őszinték mindenkinek kell a visszacsatolás tudat alatt, de amikor valaki felfújatja a száját az nyilván egy irányított dolog már. Tehát igenis a szopás, stb konkrét képek villanak be azonnal a célközönségnek. Visszatérve egy ilyennek pasijára, hogy mit gondol, amikor reggel elbúcsúznak, hogy a paplanszáj és gecifolt piercing csak neki szól...:) Nyilván ez egy egész napos visszacsatolási igény része. A korsó meg addig jár a kútra, mint tudjuk, de ezeknek nem kell "elbukni", hiszen ezért csináltatta konkrétan, hogy egész nap a száját nézzék...:) Bocs, hogy ilyen szókimondóba írtam, de pont ezt máshogy nem lehet, hiszen ezek tényleg erről szólnak...
Málna
Jól kikupálódott, mutatós nő lett belőle. Mondjuk egy nő tegyen is meg mindent, hogy a lehető legjobban nézzen ki. Azért még mindig a szeme a legszebb.
Clavigo
Asszem leszarom.. Eddig is leszartam.,,,a fasziját meg aztán pláne.
vacsi
@SystemError: Sajnos, a média is ezt sulykolja; és sajnos, a fiataloknak is...
Nyírfa
@Horizont: Hogy az embernek mennyire domináns a saját fontossági sorrendje: én arra figyeltem fel, hogy a kép alatt, éppen a hölgy hosszú hajának a végében egy natúr hajmosó szappan reklámja van. :)
A többi lényegtelen. :)
Gyütt Mönt
Ha bepasizott, akkor egészségére. Lehet, hogy ez a 24Maria hozta össze őket?
libellle
Phu, itt sem sokat segitett a sok Operacio. Van egy primitiv arckifejezés és azt nem lehetett leoperálni
human
Ami érdekelne, hogy az állami támogatási hátszél megmarad a Rogánné Ciciliának vagy önálló lábacskát fog növeszteni?
evacica
Van ezen a nőn még valami ami eredeti? Talán az esze!!
Macskaszem
@human: Viszi magával exHajdúné Sarkakata, neki kormányközeli kanja van.
human
@Macskaszem: Szép példakép a jövő generációjának. Nem a teljesítmény számít, hanem kivel kefélsz. Nem azt mondom, hogy nem volt erre példa 2010 előtt, de itt már széles vásznon nyomják az arcunkba nap mint nap a bűntudat legkisebb jelen nélkül.
Eladott Ország
Jól ment Cecília asszonynak a buli. Okosságával, rendkívüli üzleti érzékenységével, kapcsolataival, újító ötleteivel kinyitotta az emberek bukszáját, dőltek hozzá a milliárdok. Miközben Rogán miniszter úr a hivatalban dolgozott, éppen azon, hogy mire költse és hová tegye a temérdek pénzt, amit Orbán adott neki. Csak úgy, mert Rogán miniszter úr feltaláló is. Mindig feltalálja magát, ha saját vagyonát kell gyarapítania. Mindenáron és bármi áron. Rogán miniszter úr ebben élversenyző, csupán a logikájával és a becsületességével van nagyon nagy baj. Ezt vagy hozta magával Szakonyfaluból, vagy Orbán haverjaként ráragadt, mint a bogáncs Cilike csipkeblúzára. Mind ilyen. Rogánné elég hamar a saját lábára állt, igaz ez nekünk fáj, bennünket tapos. Volt kitől tanulnia. Minta: Orbán lánya és veje. A hogyan lehet közpénzt magánzsebbe dugni tanfolyamot mindegyikük elvégezte. Van egy receptjük: legyél fidesz-feleség, Orbán-barát, -haver, -csókos! Nem gondolom, hogy Rogánné előre megfontolt futtatása túlmutatna egy közönséges szipogást követő Habony-hallucináción, az emberarcú feleség (fideszes feleség!) szerepében ezúttal az ország elsővonalbeli maffiózójának tehetséges oldalbordájával. Ha így akarják elterelni Rogánról a figyelmet, akkor szerintem nem nyert. A politika bulvárosításának eme igyekezete azonban mégiscsak szégyen és gyalázat erre a lebutítani kívánt, már így is sikeresen lebutított, igénytelen, hülyegyerekként kezelt országra nézve. Tóni , látom a kötvény biznisz erősen nyomja a válladat, vagyis az abból lenyúlt milliárdok, az arcod is elég dehidratált, iszol te rendesen? cdn.shortpixel.ai/client/to_webp,q_lossy,ret_img,w_640,h_427/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/04/MED_0014393126.jpg
Eladott Ország
Közben Rogán Tonyó is megtalálta új párját. A méregdrága sárvári Spirit Hotelből azonban a napokban már olyan fotókat posztolt az Alfahir.hu, melyen a 48 éves fideszes egy nála húsz évvel fiatalabb kazincbarcikai modellel enyeleg.
borsod24-production-uploads.s3.amazonaws.com/uploads/2020/03/IMG-1dbe5e22318fddd4b21c5288537aa295-V.jpg
Az ex. feleségnek is van mit a tejbe aprítani, A jobb kézen egy 13 milliós Rolex karóra, a balon egy 21 milliós Cartier karperec.
borsod24-production-uploads.s3.amazonaws.com/uploads/2020/03/87488685_501130854130016_2346250313429223958_n.jpg
Nyírfa
@Eladott Ország: Az eredeti arcába bele tudnék képzelni egy kis kedvességet, bohóságot, ha olyan lenne a személyisége.
Az átalakítás nem sikerült, csak nyomatékosította vele, hogy mennyire szeretne menő , nagyvilági hölgy lenni, de az ellenkezőjét érte el vele: most lett igazán egy semmitmondó kisegér, amely elefántnak álmodta magát.
Eladott Ország
@Nyírfa: Ezeknek az ingyenélő parazita szarháziaknak nem kell a babaváró hitel, mikor egyszeri megjelenéskor több tízmilliót aggatnak magukra, sőt mindig mást!
Gyütt Mönt
Rosszinulatúak vagytok, nem tudtok örülni a más sikerének, boldogságának. Én azt mondom: Egészségére!
Eladott Ország
@Nyírfa: május 26., 10:31☻ Most a nagy kérdés az, hogy a NER-üdvöske megtanulta már a belső szabályokat, és a NER-istállóban egy másik lovászfiúhoz kapcsolja magát, amit a maffiában tudomásul vehetnek, vagy saját jogán kívánja önállósítani magát a lopott pénzzel. Esetleg a kettejük között levő “mediterrán” hangulatú kapcsolatnak megfelelően megfenyegette és megzsarolta Rogánt, hogy a válásuk után is biztosítania kell az állami pénzeket, a százmillókat, a luxus életmódot, különben a temperamentumával kiborítja a bilit Rogán fejére. Csakhogy ez már nemcsak Rogánt érintené, hanem a Főnököt is, aki úgy tekerné ki Cecíliácska gyenge nyakát, mint a galambét a vasárnapi levesbe.
www.eszakhirnok.com/kepek20190608/2019/10/26/safe_image.jpg
volvós
@Eladott Ország: 2009 - parasztpicsa , 2019 nemzeti ringyó, 2 forintos utcalány !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.