Óriási örömhírt jelentett be a 47 éves színésznő: hamarosan ismét gyermeke születik! Párjával alig hitték, hogy ez a csoda még egyszer megtörténik velük a kilenc év alatt.

„Először az volt a furcsa, hogy az egyik hónapban nem történt meg, ami egy nő életében havonta visszatérő dolog. Vettem egy terhességi tesztet, de negatívnak bizonyult.

Felhívtam az orvosomat, beszéltem az asszisztensével, aki azt mondta, ez biztos a korai klimax, ha túl gyakran fordul elő, jelentkezzek újra” – nyilatkozta Gryllus Dorka a Story magazinnak.

Simon Kornél hozzátette, neki gyanús volt, hogy Dorkán a karantén elején már a várandósságra utaló jeleket látta, reggelente rosszul volt, és kovászos uborkát kívánt csokoládéval.

A színésznőnél csak a második terhességi tesztje lett pozitív, később az ultrahangos vizsgálatnál az is kiderült, hogy kisfiút várnak. Sőt, azt is elárulták, hogy az ősszel érkező babájukat Áronnak hívják majd.

Címlapkép: Facebook/Story

(24.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
47 évesen nagy bátorság. És a saját értékrendem szerint felelőtlenség is.
namihami
Gratuláluk. De lenne egy kérdésem:: Mi közünk hozzá?
Egy ötletem lenne, ha mint ők írják--- ""Párjával alig hitték, hogy ez a csoda még egyszer megtörténik velük a kilenc év alatt.""---akkor csak tanácsként mondanám, sűrűbben kellett volna megpróbálkozni a dologgal. Kilenc évente? Hát, az nem sok...
ila51
Nagyon aranyosak … Ízig Vérig … ebben a sorozatban jók voltak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.