A celeb őszintén vallott arról, hogyan változtatta meg a karantén.

"Sok mindent egyszerűen már lesza.ok" – Baukó Éva döbbenetes változáson ment keresztül a karanténban

Budapest újranyitásával az egykori VV-sztár is kimerészkedett a szabadba, sőt még egy látványos helyszínt is meglátogatott ennek örömére. Erről közzétett egy képet is, amin ugyan szexibb, mint valaha, viszont amit hozzáírt, az komoly belső változásról árulkodik.

Baukó Éva önkéntes karanténban töltötte az elmúlt heteket-hónapokat, ami igencsak jó hatással volt rá a legújabb instagramos bejegyzése szerint, most viszont végre kiszabadult a friss levegőre, és megnézte magának, milyen gyönyörű is a Budai Vár.

"Fokozatosan visszaáll az élet végre. Én nem csináltam kenyeret, nem edzettem itthon, nem lettem egy Fördös Zé, sem mestercukrász. Önkéntes karanténban voltam, és magamra koncentráltam, a magány is jót tett úgy érzem. Sok minden változott bennem, és sok mindent egyszerűen már lesza@ok , nem idegesítem fel magam már dolgokon, nem akarok influenszer sem lenni, egyszerűen csak élni az életem , úgy ahogy nekem tetszik"

– írta a posztjában Baukó Éva.

Forrás: Blikk

Kép:  FEM3

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsopiale
Wuhh jó lotyó...hörögve beleröfögnék a sunanunájába... 8)
kolnidre
Nyugodtan megteheted hiszen Ő egy mozgó klozet.
SystemError
Újra szabad, alkoholista riherongy akar lenni, akit úgy lehet megszopatni a parkolóban egy húszasért gyorsba, hogy utána ne legyen főcímlap..csak egy 10 perces gyors kereset..Hát igen e celebségben csak onnantól éri meg a reflektor, ha már ki is fizetik, különben csak a kényelmetlen az egész.. Pécsi haverjaim sokat meséltek róla, hogy milyen volt mielőtt "celeb" lett...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.