Kérem, nincs mit szépíteni a dolgon, uborkaszezon van, én nem is hittem volna, a szónak hány értelmében is. Eredetileg ez a kifejezés azt jelenti a sajtóban, amikor „nincs hír”, nincs miről írni, nincs téma. Rendszerint nyár elején, tavasz végén köszönt be ez az időszak, persze amiatt, hogy…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Alapvető tévedés

egy még a szokásosnál is bugyutább post ihlette – egyébként egész jó kis - gondolatment egy momentumáról

Mottó helyett:
www.facebook.com/watch/?v=2874801872631088

Ha a párt központi napilapját olvassuk – lássuk be ha a derék Szakács-mester épp szülési, na jó alkotói. szabadságon van is, ők az autentikus forrás - „Orbán Viktor: Helló, ubik + videó” című ömlengésük szerint ez a magyar kultúra gyöngyszeme. Míg mások megnyilvánulásai, így a forgokinpad.blog „Uborkaszezon” című bejegyzése inkább borzongásról árulkodnak.
Azonban a postban van egy félmondat, ami nagyon mellément. Ahogy azt számosan megjegyzik (pro és kontra is!!!): „Három évvel ezelőtt Orbán Viktor miniszterelnök a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagygécről töltött fel videót, ahol meglátogatott egy idős asszonyt. Amikor megnézte az állatait, akkor hangzott el tőle a Helló Röfik! mondat.”!
Na erre utal a félmondat: „Hát helló, régebben ezt röfikkel csinálta, csak azoknak most nincs szezonjuk. ”!
Szerintem sokkal inkább attól tartott, hogy – ahogy a klasszikus Hruscsov Magyarországon viccben – instrukció kell hozzá (a viccben a képaláírás: Hruscsov a disznóhizlaldában, balról a harmadik!!), hogy ő melyik!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.