A pennét lobogó, enyhén sós vízben kifőzzük úgy, hogy a csomagoláson feltüntetett főzési időt lerövidítjük 2 perccel. Leszűrjük, hagyjuk kihűlni. Közben a brokkolit megmossuk, megtisztítjuk, kis rózsáira szedjük. Lobogó, enyhén sós vízben 2 percet főzzük, majd leszűrjük. A kolbász héját forró víz alatt lehúzzuk, ezután karikákra vágjuk. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, és a megpucolt, […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.