Az idős uralkodó nagyon sokat lovagol.

Kiderült, mivel tölti idejét a karanténban az angol királynő – ez a legkedvesebb hobbija

A 94 esztendős Erzsébet királynő és férje, a 99 éves Fülöp herceg március vége óta nem hagyhatják el windsori kastélyukat a koronavírus-járvány miatt, ám a királynő így több időt szentelhet a hobbijának.

Nagy-Britanniában enyhítettek a kijárási korlátozásokon, de a királynő és férje továbbra is önkéntes karanténban maradnak, hiszen mindketten a veszélyeztetett korosztályhoz tartoznak. Bár egyesek szerint meglehet, hogy Erzsébet királynő már ősztől visszatérhet teendőihez és a nyilvánosság elé, a királyi család szakártője szerint erre csak akkor lesz lehetőség, ha kifejlesztették a vírus elleni vakcinát – írja a Femina.

A karantén ideje alatt azonban a királynő rengeteg időt szentelhet mai napig űzött hobbijának, a lovaglásnak. A birtokhoz tartozó Home Parkba jár lovagolni, ott van istállója is, autójával egyedül is könnyen el tud ode vezetni. Egy bennfentes elmondta: „Carltonlima Emma névre hallgató fekete pónija a kedvence, a napi rutinja megadja neki a szabadság érzését”.

A királynőről és a hercegről a karantén ideje óta egy 22 fős személyzet gondoskodik, közeli családtagok azonban nem látogathatják őket, a születésnapi ünnepségeket is videohívás segítségével tartották meg.

Kép: MTI/EPA/Buckingham Palace

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.