Folyamatosan zaklatják őket.

Betelt a pohár: rendőrt hívott otthonukhoz Harry és Meghan

Hetente tárcsazza a rendőröket a hercegi pár, akiknek már nagyon elegük van az állandó zaklatókból.

Harry hercegnek és Meghan hercegnének egy perc nyugta sincs a Los Angeles-i otthonukban, s már-már a saját birtokuk kertjébe sem szívesen időznek, ugyanis éjt nappalá téve drónok köröznek a házuk felett.

A hercegi pár még tavasszal költözött a Beverly Hills-i villába, amivel együtt a környékbeli rajongók, s a helyi bulvárlapok elsőszámú célpontjává váltak. Noha eddig is hatalmas érdeklődés övezte a királyi családot elhagyó fiatalokat, de most minden eddiginél jobban a figyelem középpontjába kerültek, amit a pár egyik ismerőse szerint egyre kevésbé tudnak elviselni Harryék.

Képzeld csak bele magad az ő helyzetükbe. Te hogyan éreznéd magad, ha a fejed fölött pár méterrel röpködnének a drónok, miközben te csak önfeledten játszanál a fiaddal a kertben?

- tette fel a költői kérdést a The Daily Beast újságírójának a hercegi pár egyik ismerőse, aki azt is elárulta: Harrynek és Meghannak annyira elege van a zaklatókból, hogy az elmúlt egy hónapban már ötször kihívták a rendőröket.

- Látják, hogy ezek a drónok elég közel merészkednek hozzájuk, úgy vélik, nagy eséllyel lesifotósok irányítják ezeket a szerkezeteket, de van egy másik feltételezésük is. Amikor összeházasodtak, közvetlenül előtte Meghan több rasszista üzenetet és halálos fenyegetést kapott, így sajnos nem zárhatják ki, hogy merénylők leselkednek rájuk.

- vélekedett a lapnak az ismerős.

Forrás: Bors

Kép: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA 

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Miért nevezik hercegnek..Nem arról volt szó, hogy nincs ez a cím többet...
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
Zsopiale
A legtöbb normális embert, egy millió dolláros beverly hills-i villában egyáltalán nem zavarnák a drónok... Fals kamu képmutató fasz, mint általában az úgynevezett nemesek. Azt igérte, átlagember szinten fognak élni, lemondtak a nemesi rangokról és címekről, ehhez képest, a pénzről nem bírtak lemondani és luxusban urizálnak tovább USA-ban... szánalmas... meg is érdemlik hogy pokollá tegyék az életüket... ennél még az is jobb, ha meghúzódik a Windsor kastély egyik szárnyában csendben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.