A melanoma az egyik leginkább rosszindulatú daganat. Kialakulhat a bőrfelszínen bárhol vagy a nyálkahártyákon is, igen ritka esetekben a szemben. A melanoma leggyakrabban anyajegyből alakul ki, kialakulására hajlamosabbak azok, akiknek világos, leégésre hajlamos bőre, nagyszámú veleszületett anyajegye van és rendszeres UV sugárzásnak van kitéve.

Forrás: kamaszpanasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

piros64
Igen, meg az az apeh is, a válság, a politika, cigányok, az éhenhalás,az ózon, meg még a szomszéd is. Ja és ezzel kapcsolatban az eü is.
Soma
Egyetértek az előttem szólóval.Paráztassanak még, mondják el, mi minden fenyeget, és persze azt is tutira, hogy jó pénzért hol lehet ennek az ellenszerét megvásárolni.
Evikati
Az nem árt, ha felhívják a figyelmét sok felelőtlen fiatalnak. Én láttam 17 éves lányt haldokolni a Mária utcai klinikán. Ebben a betegségben halt meg. Szoláriumozott, napozott és nem vett tudomást az anyajegyeiről.
A fiamnak 12 éves korában eltávolítottak egy bőrsíkban lévő anyajegyet. A szövettani eredmény igazolta, hogy helyesen tettük, mikor orvoshoz vittük.
Én az ilyen cikkeket elküldöm a családom tagjainak, ha én mondom nem veszik nagyon a szívükre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.